Stiri mondene

Jessie J s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham! Primele declarații ale artistei: ”Am decis să fim doar prieteni”

Jessie J s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham! Primele declarații ale artistei:
După aproximativ șapte luni de relație, cântăreața Jessie J, cunoscută pentru piesele ”Flashlight” și ”Who You Are”, s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham. Artista a făcut primele declarații!

Jessie J în vârstă de 32 de ani pare să nu aibă prea mult noroc în dragoste! După despărțirea de actorul Chaning Tatum, artista părea să-și fi găsit fericirea în brațele dansatorului Max Pham. Recent, cântăreața și-a anunțat fanii din mediul online că nu mai formează un cuplu cu Max Pharm, după doar șapte luni de relație. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe pagina sa de Instagram, Jessie J a dezvăluit că nu s-a întâmplat nimic dramatic, pur și simplu au decis să meargă pe drumuri separate. De asemenea, cântăreața a șters toate imaginile cu fostul ei iubit de pe rețelele sociale.

Jessie J s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham! Primele declarații ale artistei:

”Deschisă, fericită și îndrăgostită de mine. Eu și Max suntem doar prieteni de ceva timp. Nu s-a întâmplat nimic dramatic. Este un bărbat minunat. Ne respectăm și ne iubim reciproc, dar am decis să fim doar prieteni.”, a Jessie J pe Instagram.

Jessie J s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham! Primele declarații ale artistei:

Jessie J a confirmat despărțirea de Channing Tatum printr-un video postat pe rețelele sociale

Relația lui Jessie J cu Max Pham a venit la doar câteva luni de zile de când artista anunța printr-un video postat pe rețelele sociale despărțirea de Channing Tatum.

”Viața ca femeie singură pe timp de pandemie”, a scris Jessie J la vremea respectivă, confirmând astfel că nu mai este implicată într-o relație.