Stiri mondene

Jennifer Lopez, dezamăgită după ce unul dintre invitați a vândut o filmare de la nuntă: „Am cerut tuturor să nu împărtășească nimic de la nunta noastră"

Jennifer Lopez, dezamăgită de unul dintre invitații de la nunta ei cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, dezamăgită de unul dintre invitații de la nunta ei cu Ben Affleck
Jennifer Lopez a avut o reacție dură după ce un invitat de la nuntă a vândut o înregistrare de la eveniment. Mesajul transmis de artistă în mediul online!

Au trecut câteva zile de la nunta fastuoasă de care au avut parte Jennifer Lopez și Ben Affleck, iar informațiile despre eveniment încep încet-încet să apară. Cei de la  TMZ  au făcut publice câteva imagini de la nuntă. În timpul petrecerii, artista a pus în scenă un moment cu totul special, dedicat soțului ei. Vedeta i-a cântat o piesă, dar acum este extrem de nervoasă pentru că ceea ce trebuia să rămână privat a ajuns în presa din toată lumea.

În urma acestei situații, Jennifer Lopez a reacționat pe rețelele sociale și a transmis un mesaj dur. 

Citeste si: Ben Affleck și Jennifer Lopez, adevărul despre luna de miere petrecută la Paris. Ce l-a afectat pe actor cel mai tare: „S-a ajuns la un alt nivel”

„Aceasta a fost făcută fără permisiune. Punct. Și oricine a făcut-o a profitat de momentul nostru privat.

Nu știu de unde o aveți cu toții pentru că am avut acorduri de confidențialitate și am cerut tuturor să nu împărtășească nimic de la nunta noastră. Aceasta este alegerea noastră. Tot ceea ce am pus în privat este OnTheJLO pentru a împărtăși cu fanii mei. Acest lucru a fost furat fără consimțământul nostru și vândut pentru bani. Vă mulțumesc că vă pasă, vă iubesc”,
a transmis Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Olivia| @jlo follows ✨ (@jlow0rld)

Ben Affleck a avut un discurs emoționant la nuntă

Potrivit unei surse citate de  Mirror, în timpul discursului ținut la nuntă, Ben Affleck a atins un subiect sensibil, și anume motivul pentru care el și Jennifer Lopez s-au despărțit în 2004. Potrivit sursei citate, Ben Affleck a spus că ei n-au ajuns să se căsătorească în 2004 pentru că viața a avut alte planuri pentru ei și trebuiau să aibă copii.

Jennifer Lopez, dezamăgită de unul dintre invitații de la nunta ei cu Ben Affleck
Jennifer Lopez, dezamăgită de unul dintre invitații de la nunta ei cu Ben Affleck

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini inedite de la a doua lor ceremonie de nuntă! Cei doi au strălucit în ziua cea mare

"Ben a avut un discurs emoționant, în care a vorbit despre dragostea pe care le-o poartă lui Jennifer Lopez și copiilor și a susținut că aceștia sunt o binecuvântare și un cadou pentru care faptul că nu s-au căsătorit în 2004. Sunt motivul că totul se întâmplă cu un motiv",  a mai dezvăluit sursa respectivă.