Stiri mondene

Jennifer Lopez a decis să facă publice micile sale trucuri de frumusețe: ”Pentru a-mi păstra pielea fermă”. Serul cu ulei de măsline, nelipsit din rutina vedetei

Jennifer Lopez a decis să facă publice micile sale trucuri de frumusețe
Jennifer Lopez  [Sursa foto: Instagram]
Jennifer Lopez a dezvăluit la ce trucuri apelează ca să arate atât de bine la 53 de ani.

Jennifer Lopez, una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete de peste Ocean, este recunoscută pentru faptul că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar femeile din toate colțurile lumii și-au dorit să știe care sunt secretele ei. În cadrul unui interviu, celebra cântăreață a mărturisit că au trecut mai bine de 20 de ani de când a fost întrebată prima dată ce face pentru a se menține în formă.

Jennifer Lopez a decis să facă publice micile sale trucuri de frumusețe
Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram]

,,Era întrebarea numărul unui pe care mi-o adresau. Indiferent dacă promovam un film sau vreo piesă, toți voiau să știe ce fac pentru a-mi păstra pielea fermă. Pe măsură ce anii au trecut, această întrebare a devenit și mai frecventă.  Iar eu mi-am dorit să împărtășesc aceste secrete, aceste mici trucuri de frumusețe”, a declarat Jennifer Lopez.

Citește și: Jennifer Lopez, fotografii uimitoare de la nuntă nevăzute până acum. Artista spune că 2022 a fost cel mai bun an

Rutina de dimineață de îngrijire a pielii

Soția lui Ben Affleck are o rutină de dimineață de îngrijire a pielii foarte simplă. După ce își curățat fața la duș, diva își dă pe față cu serul ei preferat. Acesta conține un amestec de ulei de măsline, bogat în antioxidanți, de squalan, ulei fermentat, ulei extravirgin și extract de frunze. Jennifer Lopez mărturisește că a învățat de la mama ei că uleiul de măsline este o adevărată comoară pentru sănătate.

Citește și: De ce este Jennifer Lopez subestimată după 30 de ani de carieră? Vezi care este motivul și ce obstacole a avut de înfruntat diva latino!

”L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice. Îl poți aplica pe piele, pe păr, iar efectele se vor vedea numaidecât”, a mai spus J.Lo.

Jennifer Lopez a decis să facă publice micile sale trucuri de frumusețe
Jennifer Lopez a decis să facă publice micile sale trucuri de frumusețe[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, somnul joacă un rol foarte important. Vedeta de la Hollywood a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe.

”Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine. Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF, seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn! Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul”, a împărtășit diva într-una din edițiile On The JLo.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)