Stiri mondene

Jennifer Aniston, dezvăluiri dureroase despre infertilitate: „Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezeşti”

jennifer aniston
Jennifer Aniston a făcut dezvăluiri emoționante despre sarcină  [Sursa foto: Instagram/Allure ]
Jennifer Aniston a vorbit deschis despre un aspect sensibil din viața ei: infertilitatea.

Jennifer Aniston, una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe de la Hollywood, a făcut dezvăluiri dureroase despre lupta cu infertilitatea. În vârstă de 53 de ani, Jennifer Aniston a declarat într-un interviu pentru Allure că a încercat ani de zile să rămână gravidă, însă procesul a fost foarte dificil, motiv pentru care a încercat toate metodele.

Ea a ținut până acum secret faptul că nu poate avea copii, fiind un subiecte extrem de sensibil pentru multe femei din întreaga lume.

Jennifer Aniston a mărturisit că a încercat toate metodele posibile pentru a rămâne însărcinată, atât medicale, cât și altele mai „tradiționale”, printre care se numără și ceaiurile chinezești.

„Am încercat să rămân însărcinată. A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulți ani. Am încercat şi fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, le-am încercat pe toate”, a declarat actrița care a interpretat rolul lui Rachel Green în sitcom-ul „Friends”.

Citește și: Serialul Apple „The Morning Show”, cu Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon, va continua cu al treilea sezon

Ea a mărturisit că și-ar fi dorit să primească sfatul de a își îngheța ovulele, cât încă era în termen, însă nu s-a gândit niciodată la asta.

„Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheț ovocitele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta și iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat”, a adăugat Jennifer Aniston, în cadrul interviului.

jennifer aniston
Jennifer Aniston a mărturisit că nu poate face copii [Sursa foto: Captura Video]

Jennifer Aniston pune capăt speculațiilor că ar fi fost părăsită pentru că nu poate face copii

Obsesia oamenilor cu privire la momentul în care Jennifer Aniston va avea un copil a provocat mai multe zvonuri neadevărate despre actriță. Ea a mărturisit că infertilitatea nu a fost motivul pentru care mariajul cu Justin Theroux a luat sfârșit.

„Printre altele, a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soţul meu( n.r. Justin Theroux) m-a părăsit din această cauză. Totul a fost o minciună”, a mai spus celebra actriță.

Chiar dacă visul de a deveni mamă nu i s-a îndeplinit, Jennifer Aniston recunoaște astăzi că nu are niciun regret, iar acea perioadă dificilă din viața ei s-a încheiat. Vedeta a reușit să vorbească deschis despre un subiect cu care multe femei din întreaga lume se confruntă.

„Nu am regrete. Acum mă simt uşurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat”, a adăugat celebra actriță din „Friends”.