Stiri mondene

Jean Gavril și BRUJA au lansat piesa "Geaca de piele"

Jean Gavril feat. BRUJA - Geaca de piele
Jean Gavril feat. BRUJA - Geaca de piele [Sursa foto: Captură YouTube]
Jean Gavril și BRUJA și-au unit vocile și au lansat „Geaca de piele”. Ascultă piesa aici.

La sfârșit de ianuarie,  Jean Gavril și BRUJA au lansat ”Geaca de Piele”, piesa pe care o vei asculta pe repeat atunci când vrei să-ți ridici propriul moralul. Chitara electrică scoate în față spiritul rebel al lui Jean și temperamentul vulcanic al Brujăi. Proaspăta lansare este însoțită de unvideoclip ce se mulează perfect pe atmosfera melodiei. Lumina difuză, o motocicletă și, bineînțeles, ținute din piele sunt doar câteva elemente ce compun materialul video. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jean Gavril (@jeangavril)

Jean Gavril și BRUJA, primele declarații despre noua piesă lansată

„Bruja este genul de artist pe care, de când am văzut-o la Urbanist sessions, mi-am dorit să o cunosc. Uite că s-a și întâmplat fiindcă ne-am întâlnit întâmplător și am petrecut vreo 2 sau 3 nopți la atelierul de motociclete.

Așa am făcut piesa geaca de piele, într-o după-amiază, alături de chitaristul meu Angus. A fost o piesă cu vibe și o piesă reușită încă din prima. Bruja pentru mine este un artist veritabil pentru că are personalitate, știe să se exprime, scrie foarte complex. România are nevoie de mult mai multe femei rap și o raperiță ca Bruja are întotdeauna loc în rapul românesc și are multe de zis. Sunt recunoscător că am o piesă cu ea.”  spune Jean Gavril despre colaborare.

Citește și: Jean Gavril a lansat piesa „Unde ești tu”

„Geaca de piele s-a confecționat în studio la Lucy, m-a chemat Jean să facem o sesiune random. Și a ieșit asta. Cu câteva beri la bord și dorința de a zbiera în microfon am putut coase ultimele detalii ale gecii de piele.”  a declarat Bruja.