Stiri mondene

James Middleton, în doliu! Fratele ducesei de Wales a făcut anunțul trist pe rețeaua de socializare: "O să îmi lipsească teribil de mult"

James Middleton in doliu
James Middleton, anunt trist pe Instagram [Sursa foto: Instagram]
James Middleton a postat un mesaj dureros pe contul sau de Instagram unde i-a a adus si un omagiu celei care i-a fost alaturi peste 15 ani.

Fratele Prințesei de Wales, James Middleton a anunțat pe contul lui de Instagram moartea câinelui sau, Ella, aducandu-i un omagiu plin de suferință, mai ales că era câinele lui de tarapie, cel care l-a ajutat în cele mai grele momente atunci când s-a luptat cu depresia.

James Middleton, mesaj coplesitor pe Instagram

Citește și: Obiectul șocant pe care Harry i l-a dat lui Kate Middleton ca dar de nuntă cu Prințul William

Antreprenorul care a fondat brand-ul de mâncare raw pentru căini, Ella & Co, numindu-l așa după cățelușă lui iubita, i-a adus un omagiu într-un post pe Instagram, vineri seara. Ella a murit la vârstă de 15 ani. James Middleton a dezvăluit că Ella a fost cea care l-a ajutat să depășească depresia adâncă prin care trecea. Ea a fost cea care l-a ajutat să o cunoască pe soția lui, Alizee Thevenet.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Fratele Printesei de Wales, anunt trist pe reteaua de socializare

Fratele Ducesei de Wales a scris pe Instagram:" Cu cea mai mare tristețe, vreau să mărturisesc că draga mea Ella a murit. De 15 ani se afla alaturi de mine, în cele mai negre zile până la cele mai fericite. O să îmi lipsească teribil de mult. Ella a fost bolnava, a murit în brațele mele acasă și am înmormântat-o în gradina alaturi de Tilly. Am făcut aceasta poza înainte cu câteva ore să moara. Abia îmi înfrânez lacrimile în momentul în care scriu aceste rânduri și chiar daca știam că vă veni acest moment, nu îl face mai ușor. Noapte buna, draga mea, Ella, Alizee și ceilalți căini vor avea grija de mine." James a postat doua imagini cu Ella, inclusiv una în care a fost făcută cu câteva ore înainte să moara. 

 

În urma cu ceva timp, James a dezvăluit faptul că Ella l-a ajutat să treacă peste o forma severa de depresie salvandu-i viață. Împreună cu câinele sau au făcut parte dintr-o asociația de voluntariat Pets Aș Therapy care ajuta oamenii cu depresie. De patru ani făcea acest lucru împreună cu Ella.

James Middleton a anuntat moartea cainelui sau, Ella
James Middleton, anunt trist pe pagina lui de socializare[Sursa foto: Instagram]