Stiri mondene

Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India: „A crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu”

Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India
Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India [Sursa foto: Instagram]
Iulia Vântur a vorbit deschis despre succesul din India, dar și cât de mult a ajutat-o partenerul ei de viață, Salman Khan. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?!

Iulia Vântur locuiește de ani buni în India, dar spune că în ultimul an s-a bucurat cel mai mult de tot ce a realizat până acum. Fosta prezentatoare TV este recunoscătoare pentru acest succes și simte că trebuie să dea și mai mult de acum încolo. In cadrul unui interviu oferit recent, vedeta a povestit că Salman Khan a fost cel care a ajutat-o extrem de mult în cariera sa.Conform spuselor sale, celebrul actor de la Hollywood a crezut în vocea ei mai mult decât a crezut ea.

A susținut-o și a știut că va reuși să ajungă  pe culimile succesului.

Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India
Iulia Vântur[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iulia Vântur a recunoscut cine este actorul indian de care a fost îndrăgostită, înainte de relația cu Salman Khan: „A fost prima mea pasiune”

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești.

Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”,
a declarat Iulia Vântur, potrivit  viva.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Cum este Salman Khan ca profesionist

Cât despre partenerul ei de viață, care îi este și manager, Iulia Vântur are doar cuvinte de laudă, atât pe plan personal cât și pe plan profesional.

Iulia Vântur, despre cum a ajutat-o Salman Khan în cariera pe care o are în India
Salman Khan 

Citeste si: Iulia Vântur, primele declarații despre apariția ei în emisiunea lui Salman Khan: „Am avut mari emoții”

Nimeni nu rezistă atâtea generații într-un domeniu decât dacă e excepțional. Nu am cunoscut un om mai muncitor, mai implicat în ceea ce face. Pentru el, filmul, munca reprezintă viața în sine, de la cel mai mic detaliu până la ultimul. Pare foarte relaxat pentru că își știe jobul foarte bine, însă, dacă ajungi să îl cunoști, știi că el creează mereu ceva nou. Este foarte atent la detalii și are talentul de a te face să-ți dorești să devii și tu, la rândul tău, cea mai mai bună versiune a ta, tocmai prin puterea exemplului. Competiția cu tine însuți/însăți în fiecare zi, nu cu alții! E ușor să cădem în starea caldă în care ne complacem… las că merge și așa!”, a mai adăugat Iulia Vântur, potrivit aceleiași surse.