Stiri mondene

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum! Care este, de fapt, realitatea: „M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur”

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit
Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit [Sursa foto: Facebook]
Motivul pentru care Iulia Vântur nu și-a întemeiat o familie până în prezent. Iată de ce nu a făcut vedeta acest pas!

Iulia Vântur este printre cele mai cunoscute vedete de la noi, care de ceva ani a decis să înceapă o viață nouă în India. Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor indian, fosta prezentatoare TV nu făcut pasul cel mare. Într-un interviu acordat recent, iubita lui Salman Khan a explicat și motivul pentru care a decis să nu se căsătorească, momentan. Deși a fost educată după principiile societății românești, vedeta a decis să aleagă să facă acest pas important exact atunci când va simți că este momentul potrivit. 

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit
Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Iulia Vântur, declarații inedite despre Salman Khan! Cum îl caracterizează pe celebrul actor indian: „Oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui”

„Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil. Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur.M-am învinovățit, m-am îndoit. M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri. Tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea normalității. Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP. Fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu, așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință”, a declarat Iulia Vântur, pentru Viva.ro.

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit
Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit[Sursa foto: Facebook]

Referitor la nuntă, Salman Khan a dezvăluit în urmă cu mult timp în presa indiană că vrea să se însoare la 18 noiembrie, fără să precizeze însă și anul, aceasta fiind data la care s-au căsătorit și părinții săi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur își dorește să devină mămică

Deși nu ia în calcul să se căsătorească prea curând, Iulia Vântur își dorește, din tot sufletul, să devină mămică. Speră să fie un părinte bun și să ofere o educație pe măsură copilului pe care ar urma să-l aibă cu Salman Khan.

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit
Iulia Vântur și Salman Khan

Citeste si: VIDEO: Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după un concert pe care l-a susținut în India: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

“Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună ”, a mărturisit Iulia Vântur.