Stiri mondene

"Nu se află într-o stare bună!" Iubita lui Pique, probleme de sănătate. Clara Chia Marti s-a refugiat în casa părinților de 8 zile

De cand Shakira a lansat single-ul in care il arata cu degetul pe Pique, iubita fostului fotbalist nu mai are curajul sa iasa din casa.

Single-ul pe care l-a lansat Shakira în urma cu câteva zile împreună cu DJ-ul columbian în care vorbește despre cum a fost înșelată și o numește pe Clara Chia "cealaltă femeie" i-a făcut viață un infern tinerei de 23 de ani care s-a refugiat în casa părinților. 

Clara Chia Marti s-a refugiat in casa parintilor

Citește și: Montserrat Bernabeu, distrusă de războiul cu Shakira: Ce le-a interzis cântăreața celor doi fii ai ei în legătură cu fosta soacră

Vorbind despre Clara, jurnalista de origine spaniola Lorena Vazquez a dezvăluit: "Oamenii o opresc pe strada, îi canta cântecul Shakirei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o tânără destul de discreta."

Clara Chia Marti și Gerard Pique
Clara Chia Marti și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Un alt jurnalist, Saul Ortiz, a dezvăluit faptul că iubita lui Pique nu este într-o stare tocmai buna după single-ul Shakirei conform The Sun: "Clara este la părinții ei de 8 zile și lucrează de acasă.

Avea nevoie de un refugiu deoarece psihic nu este ok. Nu este deloc ușor pentru o fata de 23 de ani să fie pe buzele întregii Spânii și a întregii lumi, a adăugat jurnalistul. A fost taxata dur și avea nevoie să se retragă din asta.
 

Iubita lui Pique nu mai suporta presiunea la care este supusa in ultima perioada

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Lisei Marie Presley! Priscilla, mama ei, contestă testamentul cântăreței în instanță

Shakira i-a bătut obrazul tatălui celor doi copii ai ei, Sasha și Milan, în single-ul lansat în colaborare cu DJ Bizarrap:  “Sorry baby I should have thrown you out a while ago... I wish you good luck with my supposed replacement.”

Shakira nu se oprește aici și face câteva aluzii și la Clara Chia “You traded a Ferrari for a Twingo. You traded a Rolex for a Casio/ “She has a good person’s name, clearly it’s not what it sounds like.”