Stiri mondene

Irina Rimes, despre începuturile carierei sale. Cu ce probleme s-a confrunta arista când s-a mutat în România: „Nu pot nega că, la început, mi-a fost greu”

Irina Rimes. despre înceuturile carierei sale
Irina Rimes, despre înceuturile carierei [Sursa foto: Facebook]
Irina Rimes a vorbit deschis despre începuturile carierei. Iată ce confesiuni a făcut artista despre mutarea în România.

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes artiste din showbiz-ul autohton. Când s-a mutat la București, cântăreața din Republica Moldova a cucerit rapid publicul din România. „Visele”, „Cel mai bun prieten”, „Beau”, „Cosmos” sunt doar câteva hituri din repertoriul divei care au avut un adevărat succes, fiind pe primele poziții pe YouTube. Acum, jurata de la „Vocea României” este cunoscută de toată țara și se bucură de un succes răsunător, însă drumul până aici a fost unul dificil.

Irina Rimes a dezvăluit în cadrul unui interviu cu ce probleme și dificultăți s-a întâlnit atunci când s-a mutat în România.

Irina Rimes, despre înceuturile carierei
Irina Rimes, despre înceuturile carierei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte! Ce i s-a întâmplat artistei: „E o zi tristă. Îmi cer iertare de la voi”

„Nu pot nega că, la început, mi-a fost mai greu. Cu timpul, m-am obișnuit.

Am avut momente și în care pot spune că am avut depresia emigrantului, însă, din fericire, am reușit să trec repede peste. Pentru asta am să le mulțumesc colegilor mei moldoveni, care au fost alături de mine și m-au susținut. Cu timpul, bineînțeles că mi-am făcut prieteni noi în industrie și totul a devenit din ce în ce mai familiar. Nu am avut niciodată complexe din cauza accentului, căci până și în ziua de astăzi el nu a avut de suferit.
Am dobândit un vocabular mai bogat în limba română, la schimb, și, în general, am văzut și am simțit doar evoluție.”, 
a spus Irina Rimes, penru publicația Viva.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Rimes 🇷🇴🇫🇷 (@irinarimes)

Irina Rimes: „Greșelile  te formează, te fac ceea ce ești astăzi”

În ceea ce privește regretele din plan profesional și personal, Irina Rimes  a mărturisit că nu crede în ele, motiv pentru care își trăiește viața fără regrete.

Irina Rimes, despre înceuturile carierei
Irina Rimes, despre înceuturile carierei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”: „Se purta urât cu mine, foarte urât”

„De când mă știu, îmi trăiesc viața fără regrete. Poate pentru că nu cred în ele sau poate pentru că sunt de părere că lucrurile care nu pot fi schimbate trebuie să rămână ca niște momente ale istoriei trecutului tău. Și greșelile își au rostul lor, ele te formează, te fac ceea ce ești astăzi, te fac să vezi viața așa cum o vezi acum”, a povestit Irina Rimes  pentru sursa citată anterior.