Stiri mondene

Ioana Filimon intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Ioana Filimon intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Ioana Filimon intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Ioana Filimon este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta se pregătește să lupte pentru titlul de ”Cea mai stilată vedetă din România”, în cel de-al șaptelea sezon al show-ului de la Kanal D.

Încă un nume cunoscut și iubit de public a răspuns afirmativ provocării de a participa în cel de-al șaptelea sezon al show-ului de fashion “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ioana Filimon este nerăbdătoare să trăiască experiența “Bravo,ai stil! Celebrities!”, în această toamnă, la Kanal D.

Ioana Filimon intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D
Ioana Filimon intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D[Sursa foto: Instagram]

Ioana Filimon este fostă Miss România în 2016

Ioana Filimon este un fotomodel de succes, atât în țară cât și în străinătate și una dintre cele mai frumoase femei din România, deținând două titluri importante de miss în palmares, Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World

în 2018. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ioana Maria Filimon (@ioanamariafilimon13)

"Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot ca să impresionez juriul și telespectatorii", spune Ioana Filimon.