Stiri mondene

Invitatul de 12: Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”: „Noi o numim piesa vulnerabilă”

Invitatul de 12: Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”: „Noi o numim piesa vulnerabilă”
Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume” [Sursa foto: Captură Youtube]
Vescan a vorbit pentru ascultătorii Radio Impuls despre cea mai nouă piesă lansată. După o pauză de 2 ani, artistul revine cu noi proiecte

Vescan este unul dintre cei mai aptreciați artiști de la noi, iar duminica acesta a fost invitatul lui Cosmin Cernat în studioul Radio Impuls. Vescan a oferit detalii mai puțin știute despre viața sa, dar a povestit și despre proiectele de care se ocupă în acest moment. După o perioadă de doi ani în care artistul nu a mai lansat nicio piesă, Vescan revine în atenția fanilor cu piesa „Iartă-mă lume”.

Citește și: Vescan și-a anunțat revenirea pe scenă. Artistul a avut o pauză din cauza unei boli: „Nu mai dispar, vă promit”

Invitatul de 12: Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”: „Noi o numim piesa vulnerabilă”
Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”[Sursa foto: Captură Youtube]

Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”

Vescan a vorbit la „Invitatul de 12” despre cel mai nou proiect, cea mai noua piesa a sa, ce sigur va ajunge la inimile tuturor, piesa ”Iarta-ma lume!".

În perioada pandemiei, cântărețul a stat destul de retras și a lucrat la multe piese, iar de curând a și lansat una dintre ele.

Citește și: Vescan a dat totul din casă! A vorbit pentru prima dată despre viața sa amoroasă: „Am fost cam norocos”

„Este prima și e una dintre cele mai deep. Noi o numim piesa vulnerabilă, în care te pui în anumite situații”, a explicat Vescan.

Vescan vorbește despre proiectul lui de suflet

Vescan a mai povestit și despre proiectul de suflet, de care recunoaște că nu s-a ocupat așa cum ar fi meritat. Cântărețul mărturisește că ideea proiectului a fost adusă în atenția fanilor cu mult timp în urmă. Artistul le-a cerut acestora să îi propună subiecte pentru piesele pe care voiau să le asculte de la Vescan. Artistul alegea un câștigător și compunea piese, care de cele mai multe ori se bucurat de un real succes.

Citește și: Boala care l-a făcut pe Vescan să ia o pauză de la muzică. L-a ținut aproape trei ani departe de scenă: "Am slăbit și atunci s-a activat și chestia asta"

Invitatul de 12: Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”: „Noi o numim piesa vulnerabilă”
Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”[Sursa foto: Facebook]

Cu acest proiect Vescan a scos numeroase piese care au ajuns atât la cei care s-au implicat în proiect,cât și la publicul larg. Totodată, el a s-a apropiat foarte mult de cei care îi ascultă muzica, iar aceștia i-au simțit lipsa în această perioadă în care artistul a fost ocupat în studio.

„Vesfanii simt că fac parte din ceva și e foarte important să faci parte din ceva. Ne-am imprietenit, pot spune, în timp. Și este singurul loc în care tu poți să propui și ai șansa de a câștiga. Și când câștigai te sunam pe video, îți trimiteam mărci, hanorac, versurile pe tricou, îți trimiteam cană. Si chestia asta cred, de fapt sunt sigur, pentru că îmi tot zic oamenii și pe la concerte, ne-a apropiat”, a spus Vescan.