Stiri mondene

Invitatul de 12: Francis On My Mind, dezvăluiri despre începuturile carierei sale: „A fost destul de dificil”

Invitatul de 12: Francis On My Mind, dezvăluiri despre începuturile carierei sale: „A fost destul de dificil”
Francis On My Mind a fost în studioul Radio Impuls duminica trecută la „Invitatul de 12” și a vorbit despre cariera sa muzicală. Ce confesiuni a făcut artista?

Francis On My Mind este un nume cunoscut pe piața muzicală românească, dar și unul dintre cele mai promițătoare proiecte indie pop. Prima ei melodie, intitulată "On My Mind", a fost ascultată pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ғʀᴀɴᴄɪs (@francis.on.my.mind)

Francis On My Mind a fost „Invitatul de 12” de dumica trecută

În ediția de duminică a emisiunii „Invitatul de 12” moderată de Cosmin Cernat, Francis On My Mind a fost în studioul Radio Impuls și le-a povestit ascultătorilor despre copilărie, despre începuturile carierei sale în muzică, dar și despre viața sa personală. 

Citeste si: Francis On My Mind a lansat single-ul „Circle of Love”

„Eram foarte mică când m-am apucat de muzică, în jurul vârstei de 9 ani și stând într-un oraș foarte mic, eu eram așa lipsită de cunoaștere, nu prea ieșisem așa. A fost destul de dificil pentru că noi nu aveam profesori de canto. Eu stăteam și în afara orașului și la un moment dat, mama mea mă dusese la o profesoară de canto, dar mai mult ea și-a dorit să cânte, dar nu a avut posibilitatea să meargă mai departe cu drumul acesta. După ce am făcut canto un an, am descoperit concursurile și am început să merg prin diverse orașe.

Citeste si: Francis On My Mind a lansat piesa „Speed Of Light”

La început nu luam nimic, plecam cu mâna goală, apoi am început să iau o diplomă de merit, o mențiune, locul 2, locul 3. A avut un curs normal toată evoluția asta. Din puncul meu de vedere, concursurile pentru copii au un impact foarte mare. În momentul când plecam de la un concurs și vedeam că nu se întâmplă nimic cu mine ca și concurent, îi vedeam și pe ceilalți cum câștigau, iar eu atunci eram puțin supărată. Era și o problemă pentru că în juriu se aflau tot felul de oameni depășiți de situație, vorbesc despre concursurile desfășurate în orașele mici, acolo unde profesorii își aduceau elevii la concurs.(...) Pot să zic că m-au ajutat concursurile în cariera mea”,  a spus Francis On My Mind.