Stiri mondene

Invitatul de 12. Alex Parker face dezvăluiri în premieră despre planurile din cariera sa: „Vreau să mă întorc în Los Angeles”. AUDIO

Invitatul de 12. Alex Parker face dezvăluiri în premieră despre planurile din cariera sa: „Vreau să mă întorc în Los Angeles”. AUDIO
Invitatul de 12. Alex Parker face dezvăluiri în premieră despre planurile din cariera sa: „Vreau să mă întorc în Los Angeles”. AUDIO [Sursa foto: Radio Impuls ]
Invitatul de 12 de duminică, 6 februarie, este Alex Parker. Artistul face dezvăluiri în premieră în emisiunea lui Cosmin Cernat.

Alex Parker, producător muzical și DJ în vârstă de 27 de ani, vine duminica aceasta în studio-ul Radio Impuls pentru un interviu sincer în emisiunea lui Cosmin Cernat.  Artistul face dezvăluiri impresionante despre viața personală, carieră și nu numai. 

Citeste si: Piesa „I want the money”, lansată de Alex Parker, vizibilă în Times Square și SoHo

Cine este Alex Parker?! 

Alex Parker a debutat în muzică încă de la o vârstă fragedă și printre piesele pe care le-a lansat se numără „Tropical Sun”, „Love Games”, „I Want the Money (The Crypto Anthem)”, dar și Fix Your Heart (feat. Misha Miller). A studiat pianul de la 6 ani și de-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Morandi și a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri.

Alex Parker deține tiltul de „cel mai tânăr dj care a mixat la Neversea și Untold”. Artistul este co-fondatorul Creator Records, casă de discuri care reprezintă unii dintre cei mai talentați noi artiști europeni, printre care Holy Molly și Olivia Addams. 

Ultima sa colaborare a fost alături de Alexandra Stan pentru piesa „Home Alone”. De atunci se și speculează în presa mondenă că cei doi ar avea o relație amoroasă. 

Alex Parker, participă la Eurovision alături de Bastien cu piesa „All this Love”  

Anul acesta este unul extrem de important pentru producătorul Alex Parker, acesta înscriindu-se la Eurovision cu piesa „All this love”, alături de Batien. Astfel, artiștii așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă piesa lor va fi cea care va merge mai departe. 

„Pe 5 februarie vor fi postate live perfomance-uri cu cele 46 de piese. Publicul va vota pe Facebook timp de 5 zile, dar juriul va avea un cuvânt important de spus. Pe 10 februarie vor fi aleși 10 concurenți, cinci de fani, cinci de juriu. În funcție de ce se întâmplă ne vom adapta planurile pentru perioada următoare”, au spus Alex Parker și Bastien în cadrul unei emisiuni. 

Despre Eurovision, dar și ce va face în continuare, Alex Parker va vorbi duminica aceasta la „Invitatul de 12”. 

„Eu intenționez după episodul ăsta cu Eurovisionul în care sunt băgat foarte tare să mă relochez o perioadă nedeterminată. Vreau să mă întorc în Los Angeles și să reiau ce începusem în 2019 acolo”, a declarat Alex Parker la Invitatul de 12. 

Cu acestea, dar și cu alte declarații în exclusivitate, vă așteptăm duminica aceasta de la 12:00 pe frecvențele Impuls.