Stiri mondene

INNA, detalii neștiute despre cariera sa! Piesa pe care artista regretă că a lansat-o

Piesa pe care INNA regretă că a lansat-o
INNA [Sursa foto: Captură YouTube]
Inna a dezvăluit piesa pe care regretă că a lansat-o. Uite despre ce este vorba!

INNA este una dintre cele mai îndrăgite artiste, fiind cunoscută la nivel internațional. Acest lucru nu este de mirare având în vedere că vedeta vine mereu în atenția fanilor cu melodii excelente, dar si cu prestații live de nota zece. Cântăreața are o carieră formidabilă și se poate mândri cu o mulțime de colaborări alături de alți artiști internaționali cunoscuți. Invitată recent în emisiunea online „Window Shopping”, INNA a vorbit deschis despre cariera sa.

Piesa pe care INNA regretă că a lansat-o
INNA[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: VIDEO: INNA, concert online pentru cei 7 milioane de fani abonați pe YouTube: „Sunt recunoscătoare pentru fiecare reușită din cariera mea”

Nu există artist care să nu aibă o piesă pe care să o urască, chiar dacă este din repertoriul propriu. Întrebată dacă are piese pe care le regretă, INNA nu a stat prea mult pe gânduri și a recunoscut că sunt multe piese care se încadrează în categoria asta, dar prima care îi vine în minte este „Fever”, lansată acum 12 ani.  

Audio: INNA- „Fever”

În continuare, INNA și-a analizat și o parte dintre ținute, iar toate au depășit cu brio pragul de 2000 de euro. Întrebată dacă a purtat vreodată haine fake, vedeta nu s-a ascuns și a recunoscut că au existat momente când a purtat.

Citeste si: Inna, moment de panică! Artista a fost evacuată dintr-un hotel din Mexic: „A fost puțin înfricoșător! Am stat pe stradă.”

„Da, de câte ori! Am avut când eram mică, mi-a cumpărat tata un hanorac de la Kenvole și niște șosete de la Piuma. Prietena mea avea de la Adibas și atunci era ok.”, a spus artista.

Piesa pe care INNA regretă că a lansat-o
INNA[Sursa foto: Facebook]

INNA pregătește cea de-a doua ediție de „Dance Queen’s House”

Tot în cadrul emisunii „Window Shopping”, INNA a mai spus că se pregătește de cea de-a doua ediție de „Dance Queen’s House”, proiect prin care stă izolată într-o casă cu songwriteri și producători și compune piese. În urmă cu un an, când a avut prima ediție de Dance Queen’s House, a lansat zece piese într-un album care se numește „Heartbreaker” și care include hiturile „Flashbacks” și „Maza”.