Stiri mondene

În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu, după filmările telenovelei „Inimă de țigan”

În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu
În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu
Carmen Tănase a dezvăluit în ce relații a rămas cu Gheorghe Visu. Cum se înțeleg acum cei doi mari actori?!

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Îndrăgita actriță s-a făcut cunoscută prin numeroasele roluri pe care le-a avut, în special, rolul celebrei Flacăra din telenovela „Inimă de țigan”. Aceasta a făcut pereche bună cu Gheorghe Visu care i-a fost partener pe micile ecrane timp de 4 ani, cât au ținut filmările producției. Pentru că sunt niște actori de excepție, cei doi au cucerit o generație întreagă cu rolurile pe care le-au interpretat.

După o bună perioadă de timp de la terminarea filmărilor, Carmen Tănase a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu colegul său de breaslă. Actrița a mărturisit că, deși nu se vede atât de des cu el, cei doi vorbesc și se ajută atunci când unul dintre ei are probleme.

În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu
În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu

Citeste si: Câți bani a luat Carmen Tănase de pe urma serialului „Inimă de țigan”

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim’’, a declarat Carmen Tănase pentru VIVA!

În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu
În ce relații a rămas Carmen Tănase cu Gheorghe Visu

Carmen Tănase, despre rolul Flacăra din „Inimă de Țigan”: „Face parte din mine în continuare”

Chiar dacă au trecut mai bine de 10 ani de la terminarea filmărilor pentru telenovela „Inimă de țigan”, Carmen Tănase este strigată în continuare pe stradă după numele rolului pe care l-a jucat. La rândul ei, vedeta susține că este legată de acest personaj.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Tanase (@carmentbrana)

Citeste si: Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară! De ce a plecat actrița din Capitală?!: „Nu mi-a fost ușor”

„Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare. El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut’’, a mai spus Carmen Tănase.