Inedit

Imagini greu de suportat! Cum arată picioarele unui model care nu a mai suportat și s-a descălțat în mijlocul prezentării de moda de la Paris

Cum are picioarele un model de la prezentarea Valentino
Modelul Kristen McMenamy a lasat audienta cu gura cascata [Sursa foto: Captura Instagram]
Modelul Kristen McMenamy a captat toata atentia in momentul cand s-a descaltat la prezentarea Valentino pentru sezonul primavara-vara 2023.

Zilele acestea are loc Paris Fashion Week unde mai mulți designeri renumiți își prezinta cele mai noi colecții. Bineînțeles, și-au făcut apariția mai multe modele celebre și totodată vedete care au au fost prezente la invitația designerilor de renume. Însă, de departe una din cele mai discutate prezentări a fost cea a case Valentino și nu neapărat datorita hainelor din prezentare, ci a ceea ce s-a întâmplat pe podium.

Citește și: Montserrat Bernabeu, distrusă de războiul cu Shakira: Ce le-a interzis cântăreața celor doi fii ai ei în legătură cu fosta soacră

I s-a impleticit picioarele in timpul prezentarii
Modelul Kristen McMenamy si-a aratat picioarele intr-o prezentare[Sursa foto: Instagram]

Modelul Kristen McMenamy, imagini dezolante pe podium dupa ce s-a descaltat

Este de știut că selecția modelelor este una riguroasa, iar fetele trebuie să întrunească calități aproape supraomenești că să intre într-o astfel de prezentare desi criticii de moda susțin că lucrurile s-au mai schimbat intre timp și tot ce este legat de moda a intrat cumva în normalitate.

Acum, sunt acceptate pe podium și modele cu masuri și dimensiuni normale, însă iată că cele mai multe, au rămas la un anumit standar de frumusețe.

Citește și: Kristen McMenamy își ia toată vina asupra ei pentru căzătură: "Mulțumesc, am dat-o-n bara!" Internauții, furioși, acuză casa Valentino

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion and celebrities (@catwalkhautecouture)

Nu a mai reusit sa isi tina directia dupa ce s-a descaltat de pantofi

Astfel, modelul Kristen McMenamy a reușit să taie răsuflarea audientei cu faptul că nu a mai suportat și după o căzătură zdravăna pe podium a luat hotărârea să se descalțe și să își termine defilarea u picioarele goale. Aici este partea cea mai trista pentru că picioarele modelului parca erau desprinse din filmele cu hobbiti deoarece se deformaseră sau mai bine zis se mulaseră după pantofii pe care îi încălțase.

Imaginile sunt revoltătoare și totodată triste pentru că încă se fac sacrificii dure pentru că totul să arate perfect într-o prezentare. Multe modele au vorbit de-a lungul timpului despre metodele dure la car erecurg pentru a se menține suple, la abuzurile din partea agențiilor de modeling și a celor care le recrutează. O lume pe cât de frumoasa în exterior, pe atât de dramatica din interior!