Stiri

„House of the Dragon”, cea mai mare audiență din istorie pe HBO. Câte persoane au urmărit serialul

house of the dragon
„House of the Dragon” a înregistrat cea mai mare audienţă din istoria HBO și HBo MAX [Sursa foto: Instagram ]
Serialul „House of the Dragon” a înregistrat cea mai mare audiență din istoria HBO și HBo MAX.

Primul sezon al serialului „House of the Dragon/Casa Dragonului” s-a încheiat cu un număr record de spectatori pe toate platformele. A fost cea mai mae audiență înregistrată în istoria HBO și HBO MAX. Serialul a bătutu recordul înregistrat de ultimul sezon din „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor”.

Atât producătorii serialului, cât și toți membrii care au participat în acest proiect sunt mai mult decât mulțumiți de noul record pe care l-au doborât și faptul că milioane de oameni au stat cu sufletul la gură să vadă ultimul episod.

„Suntem foarte incantați să vedem că House of the Dragon se bucură de succes atât în rândul fanilor Game of Thrones din întreaga lume, dar și în rândul noilor spectatori care descoperă acum lumea Westeros”, a declarat Casey Bloys, Chairman şi CEO, HBO şi HBO Max.

House of the Dragon
„House of the Dragon”, cea mai mare audiență din istoria HBO și HBo MAX[Sursa foto: Instagram]

„House of the Dragon” a debutat pe 22 august 2022

„Casa Dragonului/House of the Dragon” a debutat luni, 22 august 2022, iar succesul serialului a fost unul imediat, fanii fiind tot mai entuziasmați de apariția noilor episoade. Seria a înregistrat cea mai mare audiență a unui nou serial original din istoria HBO și cea mai de succes lansare a unui serial pe HBO Max în SUA, America Latină și Europa.

Citeste si: Emily Carey recunoaște că a fost „speriată” să filmeze scenele de amor din House Of The Dragon cu Paddy Considine din cauza diferenței de vârstă: „Am fost puțin îngrijorată”

În plus, pe rețelele de socializare, „Casa Dragonului” s-a clasat pe primul loc în rândul serialelor cu cea mai mare popularitate, pe baza clasamentului total al interacțiunilor Talkwater. Serialul a ocupat locul 1 pe Twitter timp de 10 ore consecutive în SUA duminică seara.

„House of the Dragon”, cea mai mare audiență din istorie pe HBO. Câte persoane au urmărit serialul
„House of the Dragon”[Sursa foto: Facebook]

„House of the Dragon” are la bază cartea scriitorului George R.R. Martin, numită „Fire and Blood”. Serialul este compus din 10 episoade, în care sunt prezentate poveștile strămoșilor eroilor din cele opt sezoane ale celebrei producții TV a postului HBO, „Game of Thrones”. Din distribuția serialului „House of the Dragon” fac parte actori cunoscuți precum Emma D'Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke şi Paddy Considine.