Stiri

Horoscop zilnic 29 decembrie 2022. Astrele ne îndeamnă să privim unele situații cu simțul umorului

Horoscop zilnic 29 decembrie 2022
Horoscop zilnic 29 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul zilnic este aici cu o prognoză astrologică pentru fiecare semn zodiaca. Iată horoscopl pentru data de 29 decembrie 2022

Mercurul a început retrogradul în Capricorn din 29 decembrie până pe 18 ianuarie. Mercur este cu comerțul și poți fi păcălit în zona asta. Pot fi diverse neînțelegeri și pentru că retrogradarea se întâmplă în Capricorn, aceasta poate ghida foarte mult cariera și statutul profesional. 

Citește și: Horoscop ianuarie 2023. Cum începe noul an pentru cele 12 zodii

Horoscop zilnic 29 decembrie 2022. Taurii își rezolvă unele probleme 

Uneori este important să avem simțul umorului, să nu ne stresăm prea mult, dar uneori suntem prea serioși și luăm totul personal. O retrogradare ne ajută să ne schimbăm viața, să privim din altă perspectivă. Astrele ne îndeamnă să fim mai atenți la felul în care comunicăm, conducem sau la planurile pe care le facem. Însă chiar dacă vor fi răsturnări de situație, aceste vor fi în favoarea voastră. 

Citește și: Horoscop săptămânal 26 decembrie 2022- 1 ianuarie 2023. Mercur retrograd s-a întors și pregătește multe surprize

Berbec

Știi de ce ai nevoie, Berbec, dar din când în când, este bine să primești un memento ceresc. Luna este în zodia ta astăzi și se află într-o fază critică, aducând o oarecare intensitate în viața ta și, din acest motiv, s-ar putea să te simți puțin agitat sau nervos, dar nimic nu poate rezolva un antrenament bun sau o conversație cu un prieten. 

Taur 

E timpul să rezolvi unele probleme, Taur. Știai că va fi timpul să renunți la o relație promițătoare care nu merge în direcția corectă. Nu este un lucru ușor de făcut, Taur, dar te vei simți mai bine odată ce adevărul va fi descoperit și vei putea începe să avansezi lăsând totul în urmă.

Horoscop zilnic 29 decembrie 2022
Horoscop zilnic 29 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni 

Prietenii sunt prieteni până când nu mai sunt. Nu erai sigur că dacă o persoană apropiată va fi acolo pentru tine la greu, dar știai că lucrurile încep să se schimbe. Aceasta este o adaptare bună, Gemeni. Amândoi puteți încerca lucruri noi separat, iar când veți petrece timp împreună, va fi dulce-amărui. Pot fi ceva probleme legate de bani sau de zona juridică pentru cei care dețin firme. 

Rac 

Există o mulțime de muncă importantă de făcut și chiar dacă ești încă în vacanță, este timpul să te mobilizezi. Acești nativi pot avea unele neînțelegeri și ajung la niște concluzii total eronate privind viața de cuplu. Poate dacă o zi a fost mai bună, astăzi cineva bagă zâzanie între tine și partenerul de cuplu, dar nu ar trebui să vă lasați influențat de părerile altora. Mențineți starea de bine. 

Horoscop zilnic 29 decembrie 2022
Horoscop zilnic 29 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Leu 

O criză este normală, mai ales când ești pe cale să faci o schimbare majoră. Redefiniți tot ceea ce credeți că știai despre tine și viața ta. Aceasta este o trezire grozavă pentru tine, Leu, iar lucrurile sunt pe cale să se schimbe pentru că ești pregătit și vrei asta mai mult decât orice altceva pe lume. Menține relațiile și ai mai multă grijă la locul de muncă. 

Fecioară 

Ceea ce ai așteptat în cele din urmă ajunge, dar poate cu un cost. Luna se află într-un punct critic al resurselor tale, iar banii de care ai nevoie pot fi prin poștă în drum spre tine, dar întârzie. Fii roata care scârțâie dacă ceri ceva și nu l-ai primit încă. Fecioara poate descoperi că s-a îndrăgostit de cine nu trebuie. 

Balanță 

Balanță, trebuie să iei o decizie cu privire la o relație. Uneori dragostea nu este suficientă, iar adevărul este greu de acceptat, dar eliberarea te poate ajuta să găsești ceea ce cauți cu adevărat. Balanțele sunt sfătuite să aibă mai multă atenție cu electrocasnicele, exită posibilitatea să se strice ceva din casă sau un telefon. De asemenea, și dacă vreți să faceți cumpărături pentru casă, este nevoie de un pic mai multă vigilență. 

Scorpion 

Trebuie să treci peste dorința de a sta pe spate și a aștepta. Fii strategic în acțiunile tale și ai grijă să nu ratezi un termen limită. Verificați totul pentru erori înainte de a trimite un document important. Scorpionii au parte de niște discuții interminabile care sunt obositoare, care scot nativii din zona de confort. Căutați o variantă, dar trebuie să fiți mai sinceri pentru a o găsi. 

Săgetător 

Știi dacă există o scânteie, iar când nu există, o simți. Nu poți nega că această relație este mai platonică decât ai sperat. Iubește-i pentru cine sunt și pentru ceea ce ai. De ce ar trebui să schimbi un lucru bun? Nativii Săgetător au parte de îmbunătățiri pe zona financiară. Rezolvați niște lucruri, revizuți anumite planuri și puteți să găsiți o variantă prin care să câștigați mai mult din punct de vedere financiar. 

Capricorn 

Nu poți face pe cineva să gândească ca tine. Așa că, deși lumea se schimbă și provocarea autorității este mai acceptabilă, există momente când trebuie să urmezi regulile și să nu-ți împingi agenda. Capricornii sunt deschiși să-și îmbunătățească anumite abilități. Nativii acestei zodii știu exact ce vor, doar că nu știu cum să ajungă la ceea ce își doresc. Nu aveți de ce să fiți dezamăgiți. Încetiniți un pic pentru a înțelege ce aveți de făcut. 

Vărsător 

Când este posibil, evitați o ceartă. Astăzi primești premiul pacificator. În timp ce toată lumea din jurul tău poate părea că apasă pe butoane, simțul umorului evită orice conflict. O auto-evaluare sinceră ar putea ajuta foarte mult azi. 

Horoscop zilnic 29 decembrie 2022
Horoscop zilnic 29 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Puteți face ca banii să se înmulțească. Pot exista anumite situații financiare care să necesite să fii ceva mai creativ. Nu lăsa să te streseze, lucrurile vor decurge mai bine decât te aștepți. Peștii pot avea în jur anumite persoane care sunt un pic răutăcioase și nu mai înțeleg exact ce se întâmplă. E posibil să descoperiți că anumite parteneriate mai mult vă defavorizează. Comunicarea poate aduce frustrări, dar nu trebuie să le luați personal și să le puneți la suflet.