Stiri

Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022. Trei zodii plănuiesc o vacanță

Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022
Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022 [Sursa foto: Hepta]
Citește aici horoscopul săptămânal pentru 22 – 28 august 2022. Iată ce este pregătit pentru semnul tău zodiacal în prima săptămână a sezonului Fecioarei.

În acest timp vom găzdui numeroase tranzite, atât utile pentru noi, cât și potențial stresante, fiecare semn zodiacal are propria sa interpretare unică a „ce se va întâmpla” și, ca întotdeauna, există lecții pe care fiecare dintre noi să le apuce și să le facă propriile noastre. Săptămâna aceasta ne aduce începutul sezonului Fecioarei, începând cu 23 august, și încheindu-ne simultan șederea cu Leu în soare. Această tranziție în sine este majoră, deoarece sezonul Leului poate fi dur, deoarece ne împinge spre noi culmi și, adesea, spre noi adâncimi.

Citeste si: Horoscop 22 august 2022. O zodie va începe o nouă poveste de dragoste

Horoscop săptămânal!  Vezi ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 22-28 august 2022

Fecioara ne aduce o verificare a realității, și este una de care avem nevoie și de care suntem bineveniți în viața noastră după o vară plină de multă influență Leu. În această săptămână, Luna noastră va tranzita Rac, Leu și Fecioară, ceea ce, în felul său, este simbolic pentru ceea ce am experimentat toată vara. 

Berbec 

Săptămâna aceasta te va face să stai de pază peste ceva ce prețuiești și pe care vrei să nu-l pierzi. Aceasta ar putea fi un fel de proprietate intelectuală, adică o idee sau un proiect creativ care este atât semnificativ pentru tine, cât și râvnit de alții. Depinde de tine să rămâi cu ceea ce crezi și să nu te pliezi la cererile altora. Ceea ce ai acolo este special, oricare ar fi el, și nu ar trebui să fie diluat sau deținut de o altă persoană. Nu oferi tuturor beneficiul îndoielii în această săptămână, Berbec. Nu toată lumea este de partea ta.

Taur 

Se pregătesc planuri pentru tine și, dacă momentul este potrivit, s-ar putea să-ți faci bagajele și să te îndrepți către destinații necunoscute sau cunoscute, sperăm. Oricum, călătoriile sunt în stelele tale și asta înseamnă că vei obține o pauză binemeritată din nebunia vieții tale de zi cu zi, în această săptămână. Nu a fost ceva ce ai plănuit, dar acum că oportunitatea este aici, se pare că poți profita la maxim. Vei fi cu un partener sau un prieten în acest timp liber.

Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022. Trei zodii plănuiesc o vacanță
Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni 

S-ar putea să fii puțin prea direct în abordarea ta săptămâna aceasta, Gemeni, în timp ce încerci să convingi pe cineva că face ceva „prost”. S-ar putea să fii supărat și ținut minte pentru interferența ta, deoarece această persoană chiar nu are încredere în tine sau nu își dorește prea mult să aibă de-a face cu sfaturile tale. Când înțelegi atitudinea lor anti-tu, vei începe procesul de resentimente și, înainte să-ți dai seama, vei fi încurcat într-o dramă care va dura toată săptămâna. Poate data viitoare ar trebui să-i lași să facă lucrurile în felul lor.

Rac 

Săptămâna aceasta vă face să captați o parte din acea energie minunată a lui Jupiter și să o aplicați la modul în care percepeți viața. Vrei să crească ceva în viața ta, fie că este afacerea ta sau viața ta romantică și, deși săptămâna aceasta nu te pune să rezolvi această problemă, te face să lucrezi la asta cu o minte fină și concentrată. În sfârșit, vei putea vedea ceva în viața ta cu claritate și, odată ce vei începe să faci progrese, nu va mai trebui să te uiți înapoi niciodată. Nu faci greșeli săptămâna asta, Rac.

Citeste si: Horoscop săptămânal 22- 28 august 2022. Ana Maria Ticea, astrologul WOWbiz.ro: Taurii au discuții în cuplu, iar Balanțele află secrete

Leu

S-ar putea să fii nemulțumit de felul în care a funcționat ceva în viața ta, dar vei realiza că este bine. În timpul sezonului Leului, ai cam fugit. Ai fost mai puțin amabil cu un prieten și l-ai rănit până la punctul în care nu mai vrea să aibă de-a face cu tine vreodată. Privind peste comportamentul tău, s-ar putea să ajungi să realizezi eroarea căilor tale și te vei împăca cu relația ta cu această persoană; e timpul să ne luăm rămas bun de la ei, definitiv. E bine. Ai ales această cale, acum este timpul să o deții.

Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022
Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

S-ar putea să fii nemulțumit de felul în care a funcționat ceva în viața ta, dar vei realiza că este bine. În timpul sezonului Leului, ai cam fugit. Ai fost mai puțin amabil cu un prieten și l-ai rănit până la punctul în care nu mai vrea să aibă de-a face cu tine vreodată. Privind peste comportamentul tău, s-ar putea să ajungi să realizezi eroarea căilor tale și te vei împăca cu relația ta cu această persoană; e timpul să ne luăm rămas bun de la ei, definitiv. E bine. Ai ales această cale, acum este timpul să o deții.

Balanță

Vei petrece ceva timp de calitate pe cont propriu în această săptămână, Balanță, în timp ce vei înțelege cu ușurință atmosfera care vine cu Mercur trigon Pluto, adică știi când să fii implicat și când să dai înapoi. Retragerea este ceea ce veți face săptămâna aceasta, care va sfârși prin a vă aduce o săptămână liniștită, fără necazurile dramei de personalitate. Cu cât sunt mai puțini oameni, cu atât este mai bine în ceea ce te privește și chiar ai o idee în acest sens. Scopul tău este să faci lucrurile, iar oamenii, ei bine, ei doar îți stau în cale. Ară mai departe.

Scorpion

Acum, săptămâna ta va fi diferită de cea a tuturor celorlalți, deoarece nu poți evita tona de dragoste care vine în calea ta. Se pare că nu numai că vei sărbători ceva care va crea distracție și senzații tari, dar vei întâlni și pe cineva foarte atrăgător, iar această persoană ar putea deveni noul tău interes amoros. Lucrezi cu un sentiment amețitor de lejeritate în această săptămână ca urmare a acestei întâlniri. Pentru prima dată după ceva timp, te simți entuziasmat de ideea de a fi într-o situație romantică. Toată săptămână este în flăcări pentru tine și te vei simți foarte fericit.

Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022
Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Te-ai străduit să închei ceva în viața ta, eventual „datorii”, deoarece săptămâna ta este foarte orientată financiar. L-ai dărâmat, ca să zic așa, scăpând de lucrurile din viața ta care nu mai fac parte din progresul tău. Datoriile ți-au planat prea mult timp și simți că nu mai ești un copil și că trebuie să te ocupi cu sârguință de afacerile tale. Ceea ce faci este bine, Săgetător. S-ar putea să se simtă epuizat, dar odată ce ai pierdut acea datorie, nu va mai trebui să o ridici niciodată.

Capricorn

Veți fi prea bucuroși să vă scuturați de acea energie a Leului, deoarece sezonul Fecioarei vă susține stilul de viață. Ești o persoană iute, organizată, căreia nu-i place să lase lucrurile să alunece în dezordine; săptămâna aceasta iei bucățile din câteva mizerie făcute recent și chiar și fapta de a face asta te face să te simți mai bine.

Simți presiunea cauzată de Uranus retrograd, dar numai în măsura în care te face să vrei să acționezi împotriva celor care îți spun să dai înapoi. Nu te dai înapoi, totuși, deoarece ești Capricorn.

Vărsător

Uranus retrograd este prietenul tău principal în această săptămână și, pe măsură ce devine din ce în ce mai proeminent ca influență personală, s-ar putea să descoperi că te retragi și mai mult în tine decât credeai că este posibil. Acest lucru ar putea fi deranjant pentru prietenii tăi, deoarece ei vă consideră prietenos și social; ei nu înțeleg pe deplin de ce doriți să vă retrageți de la adunările sociale în această săptămână. S-ar putea să te apese și tu vei răspunde cu amabilitate, dar ferm: „Nu fac ceea ce nu vreau să fac. Mulțumesc”.

Pești

Acum că ai intrat în Soarele Fecioarei, te simți mult mai bine în legătură cu viața și propria ta situație. Având mai puțină presiune asupra ta să faci sau să fii ceva sau cineva pentru care nu faci o lume diferență pentru tine, deoarece a fost ceva apăsat asupra ta în săptămâna precedentă.

Săptămâna aceasta, însă, îți aduce libertate și claritate; îți poți vedea calea de ieșire dintr-o situație întunecată și ești neînfricat în abordarea ta față de aproape orice. Ați așteptat săptămâna aceasta și acum că este aici, vă simțiți puternic și îndreptat.