Stiri

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022 [Sursa foto: Radio Impuls ]
Horoscopul săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul  săptămânii 28 noiembrie- 2 decembrie 2022! Se anunță o săptămână destul de dificilă pentru majoritatea nativilor din zodiac. Unele zodii vor avea dificultăți la locul de muncă, în timp ce altele vor ignora oportunități importane pentru viitorul lor. Ultima săptămână din această lună aduce dificultăți pe toate planurile. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!   

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022: Unele zodii au parte de multă iubire la început de săptămână

Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 2 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și: Horoscop 26 noiembrie 2022. Zodiile care au parte de mari schimbări în plan profesional!

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Nu fi prea descurajat de obstacolele care iti stau in cale saptamana aceasta, deoarece ai puterea de care ai nevoie pentru a intelege de ce sunt aici si ce trebuie sa faci cu ele. Te uiți la o săptămână în care multe lucruri nu merg conform planului, dar poți vedea cum poți remedia orice probleme care apar. Săptămâna vă va încerca răbdarea, dar datorită calităților voastre o veți trece destul de lin.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Ceea ce te enervează în această săptămână este că nu ai fost plătit pentru munca ta și asta te deranjează cu adevărat. Ți s-a oferit de curând de lucru și încă ai primit plata pentru eforturile depuse. Te simți tratat fără respect și, totuși, nu vrei să faci o scenă, doar în cazul în care lucrurile vor continua în acest sens. Ai tendința să judeci greșit totul, ceea ce s-ar putea foarte bine să îți aducă și mai multe probleme. Păstrează-ți calmul, deoarece munca ta va fi răsplătită într-un final. 

Citește și: Un nativ de Pământ exagerează cu lista de cumpărături pentru Crăciun în weekendul 26-27 noiembrie 2022. Acesta depășește cu mult bugetul stabilit

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te vei simți extrem de protejat și capabil în această săptămână, iar această mentalitate te va ajuta să scapi de unele dintre cele mai deranjante lucruri din viața ta. Problemele care te împovărează nu au nicio șansă în fața planurilor tale de viitor viitor. Ai mintea atât de limpede încât știi exact de ce este nevoie și dacă asta înseamnă să scapi de oameni sau lucruri, atunci așa să fie. Ești pe drumul potrivit, continuă tot așa. 

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești pe cale să arunci în aer o mare oportunitate și o faci pur și simplu pentru că îți vei pierde răbdarea așteptând ca aceasta să devină reală. Ai fost atât de aproape, dar nu ai putut rezista și, prin urmare, săptămâna aceasta este săptămâna în care spui prea multe și îți strici șansa de a obține ceea ce îți dorești. Trebuie să dai puțin înapoi și să ai mai multă încredere în abilitățile tale, nu-ți sabota propriul succes pur și simplu pentru că ești nerăbdător.

Citește și: Horoscop 27 noiembrie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii! Atenție, decizii importante!

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta este una dintre acelea în care petreci mult timp rezolvând piesele unui dezastru pe care l-ai creat de fapt.Chiar nu-ți plac săptămânile ca asta, deoarece par să arate cu degetul asupra ta și nu-ți place să fii învinovățit, chiar dacă știi că ești cauza principală a oricărei nenorociri care a avut loc recent. Te simți prost săptămâna asta pentru că te-ai băgat într-un blocaj din care acum trebuie să scapi cumva.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

OK, se pare că ai de câștigat dar e posibil și să pierzi ceva săptămâna asta. Întotdeauna ai avut acel sentiment că de fiecare dată când intră bani, o nouă factură pare să se îndrepte în mod surprinzător în prim plan și, ei bine, asta îți atrage atenția în această săptămână. Ai făcut bani în ultima vreme și, pentru că natura este pe cale să ofere și să ia, vei plăti o notă mare. Cumva, totul se uniformizează. Nu vă faceți griji, pentru asta sunt banii.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Săptămâna aceasta vi se va prezenta o oportunitate și veți alege calea mai grea, fără să știți. Orice ai alege va avea succes, dar o cale este mai grea decât cealaltă și este calea pentru care optezi. Într-un fel, nu te deranjează munca suplimentară, deoarece îți va aduce un beneficiu considerabil. Săptămâna aceasta aduce și câteva probleme extrem de personale, așa că fiți atenți la relațiile cu cei din jur.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Săptămâna ta este plină de dragoste și dorință, dar te vei întreba și dacă poți avea încredere totală în oamenii cărora le oferi toată această afecțiune. Acesta este comportamentul tipic al Scorpionului și s-ar putea să vrei să te izolezi de tot ceea ce te-a stresat în ultima perioadă. Așadar, săptămâna aceasta vă oferă dragoste, precum și teste pentru a vedea dacă sunteți în relația potrivită. Dacă acestea nu vor fi trecute, înseamnă că trebuie să vă îndepărtați de persoana respectivă. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tot ceea ce te preocupă săptămâna aceasta sunt chestiunile financiare, așa că vei ignora orice îndatorire pentru a găsi cea mai eficientă modalitate de a face bani. Ești generos aproape de fiecare dată, dar chiar acum trebuie să înveți să spui nu. Viața ta înseamnă să economisești bani pentru viitor și astfel, cu o mână fermă pe contul tău bancar, vei refuza ofertele de a cheltui o parte din acești bani pe lucruri nefolositoare. 

Citește și: Horoscop de weekend, 26-27 noiembrie 2022. Gemenii redescoperă ce potențial au, iar Racilor li se face dreptate

Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

În acest moment, aștepți practic ca anul să se termine singur, astfel încât să poți adopta o nouă atitudine pozitivă pentru anul care vine. În această săptămână, totuși, ați ajuns să acceptați ceva care vă deranjează profund și anume că relația voastră de dragoste pur și simplu nu funcționează și niciunul dintre voi nu știe ce să facă în acest sens. Este ca și cum te-ar ține pe loc, este stagnant și dezamăgitor. Veți lucra să luați o decizie cu privire la toate acestea, în timpul săptămânii.

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile
Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 2 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În acest moment, poate doriți doar să priviți spre viitor și să faceți planuri pentru el, cât timp sunteți într-o atitudine pozitivă. Săptămâna aceasta vă rezervă o respingere. Nu va doare și nici nu va schimba viața așa cum o știți, dar este o respingere și va fi evidentă, fermă și ireversibilă. Dacă îți dorești să ai o săptămână bună, atunci va trebui să faci abstracție de acest eșec, să accepți decizia și să mergi mai departe. Astrele spun că poți face față ușor..

Pești: 19 februarie – 20 martie

Se pare că veți scăpa de ghearele negative ale săptămânii trecute și găsiți puterea unui nou început. Poate părea că vă distanțați de o anumită persoană apropiată, însă din păcate este ceea ce aveți nevoie fiecare. Simți nevoia de a comunica cu oameni noi și de a-ți face prieteni. Te-ai refugiat întotdeauna în prietenii bune și există acel prieten al tău care îți este alături mereu. Încă o dată, acea persoană va fi din nou cu tine, în această săptămână. Bucurați-vă de timpul minunat împreună.