Stiri mondene

Horoscop săptămânal 21 - 27 noiembrie 2022: Unii nativii vor avea o săptămână dinamică cu multă eneregie

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022: Unii nativii vor avea o săptămână dinamică cu multă eneregie
Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022  [Sursa foto: Radio Impuls ]
Horoscopul săptămânal 21 - 27 noiembrie pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 21- 27 noiembrie 2022 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. E o perioadă a revelațiilor în special pentru nativii de foc și apă. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săpămânal pentru zodia voastră!

Citește și: Horoscop Berbec 2023. Ce provocări îl așteaptă pe nativul Berbec în luna ianuarie a anului viitor- Dragoste, bani și sănătate

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022:

Află horoscopul săptămânal  pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Berbec

Din punct de vedere profesional, berbecii reușesc să rezolve foarte multe lucruri. Sunt deschiși către străinătate și noi începuturi. Sunt câteva schimbări și în viața de cuplu, unde există o perioadă de vindecare.

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022
Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022:Taur

Taurii au o săptămână care se dedică foarte mult veții intime. După ce v-ați consumat energia pe problemele altora, acum a venit și zona voastră să vă concentrați pe problemele de cuplu. Aveți nevoie de liniște și multă răbdare. Este foarte important în această săptămână să fiți atenți cu cheltuielile și nevoile partenerului.

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022
Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Gemeni

Gemenii au o săptămână ușor agitată, în dragoste lucrurile par să fie mai bune, o să găsiți soluții pentru problemele pe care le aveți cu partenerii de viață. Este momentul unui nou început, unui nou proiect potrivit pentru voi. O săptămână magică pentru gemeni, nu este ușoară, este agitată, dar poate să fie magică pentru că universul vă dă tot ce aveți nevoie să avansați.

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Rac

Perspective frumoase și interesante la locul de muncă, reușiți să faceți anumite schimbări și să îmbunătățiți anumite lucruri. O să aveți parte de noi proiecte la locul de muncă. Este o săptămână aglomerată, dar cu avantaje și beneficii pe zona financiară. În dragoste sunteți puțin nedumeriți, dar se vor așeza lucrurile.

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Leu

Leii au de făcut schimbări pe raza prieteniei și raza socială. Sunt niște lucruri care vă agită și nu vă plac. Astrele vă recomandă să nu vă grăbiți și să nu băgați în seamă răutățile altora. Dacă cu prietenii sunt semne de întrebare, în dragoste poate să fie un moment potrivit pentru voi. O să rezolvați lucruri la locul de muncă, dar și în familie.

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022
Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Fecioară

În această săptămână, nativii fecioară vor să facă niște schimbări în casă. Este momentul când trebuie să vă cumpărați o casă, un teren ori să vă puneți în cap dorința de a cumpăra o casă nouă. Să nu vă fie teamă să spuneți ceea ce vă doriți, chiar dacă altora poate să li să pară ceva extravagant. O să rezolvați și niște lucruri în zona carierei, iar în dragoste pentru majoritatea sunt lucruri de rezolvat.

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Balanță

Balanța are nevoie să-și facă puțină ordine în minte, este deschisă să învețe și să îmbunătățească lucrurile. Este o săptămână bună pentru călătorii, studii, interviuri și pentru a da examene. În aceste zile vă gândiți să luați permisul de conducere și să vă înscrieți la niște cursuri. O să întâlniți persoane care vă încarcă cu energie și multă informație.

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Scorpion

Nativii Scorprion au o săptămână excelentă din punct de vedere financiar. Începeți un nou proiect financiar la care visați de mult. În această săptămână vă oferiți șansa să vă vindecați în dragoste.

Horoscop săptămânal 21 - 27 noiembrie 2022: Săgetător

Este săptămâna voastră, este o săptămână magică, sorele intră în semnul vostru și vă dă acel impuls de energie care vă trezește și vă pune în mișcare. Este o săptămână dinamică cu multă eneregie. Aveți potențial financiar și emoțional și chiar reușite din mai multe surse.

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022
Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 noiembrie 2022

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Capricorn 

Capricornii au o săptămână în care duc multă energie pe sfera spirituală și vreți să vă eliberați de stres și de griji. Dacă au existat momente grele în viața voastră în ultimele luni, acum sunteți pregătiți să aduceți liniștea în viața voastră. În această perioadă vă gândiți la călătorii și la rudele voastre. Este o săptămână foarte bună pentru planuri și să avansați.

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Vărsător

Vărsătorii încep prietenii noi, intră în grupuri noi și se implică în proiecte noi alături de multe persoane diferite. Este o săptămână foarte interesantă pentru nativii Vărsător. Reușiți și pe zona profesională, reușiți să primiți niște bani, fonduri și sprijin.

Horoscop săptămânal 21- 27 noiembrie 2022: Pești

Peștii au o săptămână cu noi începuturi pe sectorul carieră. Zona profesională este pentru voi foarte importantă în această săptămână. Vă dedicați total acestei zone pentru că vreți să aveți un loc la masa succesului. Este o săptămână intensă pe zona carierei și zona casei.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.