Stiri

Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022: Zodiile care au parte de momente dificile

Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022: Zodiile care au parte de momente dificile
Horoscopul săptămânal 12 - 18 decembrie 2022 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul  săptămânii 12- 18 decembrie 2022! Zodiile au parte de o săptămână plină de provocări, în care vor avea de înfruntat obstacole în diferite aspecte ale vieții lor. Unii au tendința să fie destul de irascibili, iar comportamentul lor îi va afecta și pe cei din jur, așa că ar trebui să își stăpânească emoțiile, dacă nu vor să apară și alte conflicte. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!   

Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022: Zodiile au parte de momente dificile
Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal 12-18 decembrie 2022. Previziuni astrale săptămânale

Horoscop săptămânal 12- 18 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și: Horoscop 2023: Anul în care se schimbă destinul pentru aceste zodii! Este momentul lor de aur

Berbec 

Ești atât de pasionat uneori, încât atunci când te confrunți cu un conflict, ai tendința să vrei să distrugi tot ce te înconjoară. Săptămâna aceasta te simți prea pasionat de ceva sau de cineva și poți genera o adevărată criză când descoperi că nu va funcționa în favoarea ta. Ești fioros și înfricoșător și nimeni nu vrea să fie absorbit de vârtejul tău de frustrare, dar asta nu înseamnă că oricum nu îi vei face conștienți pe cei din jur de starea ta. 

Taur 

Acum ești total hotărât să-ți îndrepți viața, iar ultimele săptămâni au fost nimic mai puțin decât un iad pentru tine. Ești unul dintre acei oameni care cred în energia pozitivă pură și ești super dezamăgit de cum au ieșit lucrurile.  Totuși, tu ești cel care va întoarce totul, și dacă trebuie să faci totul pe cont propriu, atunci așa va fi. Ești puternic și nu trebuie să te lași nociodată bătut atunci când întâmpini o problemă.  

Gemeni

Poate că nu vrei să recunoști asta oamenilor din viața ta, dar ai nevoie de o pauză. Te simți suprasolicitat, frustrat și incapabil să continui. Viața nu face provizii pentru tine, din contră se simte aspră și rece. Poate doar ai muncit atât de mult anul acesta și vrei o pauză, dar nu este permisă pauza în acest moment. Acest lucru vă dă ideea de a face o rezoluție de Anul Nou: voi face pauze pentru mine de fiecare dată când e prea mult!

Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022: Zodiile au parte de momente dificile
Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Prietenia îți stăpânește săptămâna, pe măsură ce tu și cineva pe care-l iubești, în sfârșit, reușiți să vă rezolvați problemele și deveniți mai apropiați. E bine să petreceți mai mult timp împreună săptămâna aceasta pentru a nu distruge ceea ce ați reparat.  Este oficial sezonul sărbătorilor pentru tine și vrei să petreci în lumea ta. Astrele sunt în favoarea ta și te încurajează să te bucuri și să nu iei prea lucrurile prea în serios săptămâna aceasta. 

Citește și: Ce trebuie să faci în luna decembrie, pentru a termina anul în forță? Astrologul Anca Dimancea îți spune cum poți să începi anul 2023 în cel mai bun mod: "Un tsunami vine către noi, dar putem să o transformăm în ceva bun"| EXCLUSIV

Leu 

Încă câteva săptămâni și anul se va încheia în sfârșit. De abia Aștepți ca anul acesta să se încheie, iar agitația lunii decembrie pare să îți creeze o ușoară indispoziție. Ceea ce te preocupă în această săptămână este viitorul, abia aștepți să intri în noul an și, fiindcă nu știi la ce să te aștepți, te afli într-o dilemă. Prețuiește tot ce poți acum și știi că viitorul poate fi luminos, dar nu are rost să te concentrezi pe el și să pierzi frumusețea prezentului..

Fecioară

Primești o veste bună săptămâna aceasta, deoarece se pare că o oportunitate este pe cale să bată la ușă, iar odată ce vezi ce oferă, nu vei mai putea refuza. Veți fi surprins de ceva care este atât vesel, cât și înfricoșător în această săptămână. Este o șansă de a percepe ceva ca fiind bun și benefic în loc de terifiant și necunoscut. Te vei simți puternic și curajos în timpul săptămânii și poți avea încredere în sentimentele și instinctul tău.

Balanță

Frustrarea lovește puternic săptămâna aceasta și te face să simți că ratezi totul. Simți că ai greșit undeva, iar acum ești atât de pierdut încât nu-ți poți găsi calea inițială. Ești nervos și tensionat săptămâna aceasta pentru că nu știi care ar trebui să fie următoarea mișcare, iar această frustrare te va face să ratezi orice oportunități ți-ar apărea. Ia-ți timpul necesar pentru a-ți pune ordine în gânduri și nu te stresa prea mult cu lucrurile mici.

Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022: Zodiile au parte de momente dificile
Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Ai reușit să scapi de aspectul frustrant al acestei săptămâni, refugiindu-te în dragoste și pasiune. Este o săptămână bună pentru tine, deoarece nu ești pregătit să intri în drama tuturor celorlalți și vei sta aproape de casă. Până acum, zilele sunt marcate de dragoste, entuziasm, conversație înălțătoare și îmbrățișări calde. Săptămâna aceasta te concentrezi doar asupra dragostei și, dacă există alte probleme, vei ajunge la ele săptămâna viitoare.

Săgetător

Vrei să te confrunți cu cineva din viața ta, deoarece crezi că această persoană nu se ridică la înălțimea cuvântului său, chiar dacă știe câtă nevoie ai de ea. De cele mai multe ori, această persoană este o încântare, dar începi să vezi prin vălul ei, iar ceea ce vezi este o persoană bună care este pierdută și știi că asta nu va merge. Simți compasiune și răbdare față de ei, dar nici nu ești pe cale să le lași jocul să continue prea mult.

Citește și: Horoscop Noul An Chinezesc 2023. Previziuni astrale pentru Anul Iepurelui de Apă

Capricorn 

Singurul lucru care te deranjează în această săptămână este că nu te poți concentra pe toată melancolia și tristețea pe care te-ai concentrat din cauza responsabilităților de la locul de muncă. Chiar dacă treci prin momente dificile, nu poți să îți neglijezi îndatoririle. Frustrarea ta provine din faptul că trebuie să alegi munca în detrimentul depresiei și acest lucru nu îți convine. Chiar dacă e bine să îți acorzi timp pentru a rezolva problemele, nu trebuie să te înconjori de energie negativă. 

Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022: Zodiile au parte de momente dificile
Horoscop săptămânal 12 - 18 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Tot ce vrei să faci este să te eliberezi săptămâna aceasta, iar această gândire te-ar putea face să te concentrezi pe îndeplinirea unor sarcini. Nu fi surprins dacă ieși la o întâlnire sau te trezești brusc că rezervi o excursie către o destinație îndepărtată. Totul săptămâna aceasta pare să te încurajeze să ieși din zona de confort, deoarece realitatea începe să pară plictisitoare și imposibilă. Vei obține ceea ce îți dorești chiar dacă rezultatele nu vor veni imediat. 

Pești

În ciuda a toată dragostea familiei și a prietenilor din inima ta, există o persoană pe care o prețuiești mai presus de toate celelalte și asta ești tu. Ai ajuns în punctul în care simți că trebuie să ai grijă de tine înainte să te poți gândi măcar să ai grijă de ceilalți. Săptămâna aceasta, veți descoperi că singura modalitate de a face acest lucru cu seriozitate este să te izolezi într-un spațiu care te face fericit. Vei petrece mult timp cu tine săptămâna aceasta și vei realiza care sunt nevoile și dorințele tale.