Stiri

Horoscop 30 decembrie 2022: Unii nativii au parte de conflicte în familie

Horoscop mâine, 30 decembrie 2022: Unii nativii au parte de conflicte în familie
Horoscop mâine, 30 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de mâine, 30 decembrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  zilei de vineri, 30 decembrie 2022! Se anunță o zi cu momente dificile pentru anumite zodii. Unii nativi vor avea de suferit din cauza neînțelegerilor din relația de cuplu, în timp ce alții vor avea parte de conflicte cu memebrii familei. Astrele vă recomandă să vă păstarți calmul și să nu rostiți cuvinte care vor face oameni importanți să sufere. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele în acesată zi!     

Citește și: Mercur retrograd decembrie 2022: Cum sunt zodiile influențate de această mișcare în sens invers

Horoscop mâine, 30 decembrie 2022: Unii nativii au parte de conflicte în familie
Horoscop mâine, 30 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic 30 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele!  

Citește și: Horoscop 2023: Zodiile care vor avea un an de vis. Totul se schimbă în viața lor

Berbec 

Ești destul de ușor de supărat azi. Luna de azi este în contact cu Chiron, vindecatorul rănit din zodia ta. Acest Sfert de Lună ți-a deschis ochii asupra lucrurilor despre care știi că trebuia să mai lucrezi în interiorul tău, iar atunci când simți durerea din viața ta, ești hotărât să înfrunți acest sentiment. Totuși, nu trebuie să îți faci griji, deoarece ai reuși să-ți faci planuri mari pentru 2023, și vei atinge cu siguranță acele obiective!

Taur

A da drumul trecutului este dureros, dar este o modalitate bună pentru un start nou în viitor. Lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat, iar planurile tale sunt distruse destul de repede. Ziua devine agitată, dar până la sfârșitul acesteia, ești propriul tău super erou care te salvează din orice situație neprevăzută. Felul în care reacționezi la neajunsurile vieții spune atât de multe despre cât de dedicat ești excelenței.

Gemeni

Prietenii sunt meniți să sprijine, dar trebuie să avem mereu grijă cum evoluează relația cu aceste persoane. Marte retrograd în semnul tău zodiacal a fost dificil și poate stârni sentimente de frustrare și furie uneori. Acum că Mercur este retrograd în sectorul tău de resurse partajate, s-ar putea să te gândești profund la cât de mult oferi din tine și cui. Nu este egoist să te gândești la modul în care oamenii îți răspund și chiar dacă nu te aștepți la nimic înapoi în schimbul a ceea ce dai, vrei să știi că prietenia ta este una puternică.

Horoscop mâine, 30 decembrie 2022: Unii nativii au parte de conflicte în familie
Horoscop mâine, 30 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac

A face o meserie pe care o iubești este o experiență minunată și este ceva ce meriți în această viață. Lucrurile s-au schimbat atât de mult de la pandemie și acum, cu mai multe oportunități de a găsi muncă de la distanță, este posibil să vă gândiți cum să găsiți ceva ce vă face plăcere, care să vă permită să lucrați și de acasă. Aceasta este săptămâna ideală pentru a începe să trimiteți CV-uri și să luați în considerare noi căi de carieră.

Citește și: Horoscop săptămânal, 26-30 decembrie 2022. Racii au mai multă încredere de sine pentru noul an. Scorpionii se confesează persoanelor nepotrivite

Leu

Este posibil să nu fi de acord cu anumite lucruri pe care te-au învățat părinții tăi în copilărie și este în regulă să decizi singur ce vrei să faci cu viața ta. Poate fi greu să nu mergi pe acelați drum pe care au pornit părinții tăi, însă asta nu înseamnă că nu vei avea succes. Familia ta poate să-și exprime îngrijorarea pentru bunăstarea ta, dar planurile de viitor depind de tine. Trebuie să decizi ce este mai bine pentru tine.

Fecioară

A oferi unei persoane o parte din inima ta este o decizie importantă și atunci când acestea par să nu răspundă cu aceleași emoții, te simți confuz. Fiind condus de Mercur, care acum este retrograd, conversațiile și comunicarea se pot simți puțin mai provocatoare. Nu-ți fie teamă să pui întrebări și să vezi dacă tu și partenerul tău sunteți bine, doar așa veți găsi rezolvarea problemelor. 

Balanță

Se întâmplă multe în viața ta amoroasă în acest moment și o parte a problemei este să te simți ca și cum ai fi singur într-o relație. Este posibil ca partenerul tău să nu-și dea semne de grijile și îngrijorare și te-a lăsat să te simți singur și rănit. Sentimentele tale te pot face să te gândești că viața ta amoroasă se îndreaptă într-o direcție în care nu vrei să meargă. Faceți în așa fel încât să vorbiți despre lucruri astăzi, deoarece nu este bine să amânați. 

Horoscop mâine, 30 decembrie 2022: Unii nativii au parte de conflicte în familie
Horoscop mâine, 30 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Sunt atât de multe lucruri de făcut în acest moment, iar când ai prea multe pe cap, tendința de a amâna lucrurile lovește cel mai tare. Veți dori să vă stabiliți un termen limită realist, însă niciodată nu se știe ce situații vor apărea. Setează o alarmă pe telefonul tău mobil și roagă un membru al familiei să îți atragă atenția atunci când te surprinde pierzând timpul. Cel mai bine este să faci din timp ceea ce ai de făcut pentru a evita situațiile de acest fel. 

Săgetător 

Semnale mixte vă pot face să vă întrebați unde vă aflați în relația pe care o aveți cu partenerul vostru, iar lipsa comunicării vă poate lăsa destul de dezamăgit. Totul poate fi un pic confuz atunci când Mercur își începe ciclul retrograd. Folosiți-vă tacticile de comunicare pentru a ajuta la clarificarea problemei și la discutarea lucrurilor. Petreceți mai mult timp cu partenerul pentru a putea identifica problema dintre voi. 

Citește și: Zile libere Revelion 2023. Află câte zile libere de la stat vor avea românii care muncesc

Capricorn 

Este un sentiment plăcut și reconfortant să ai o familie în apropiere și acolo pentru tine, dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte de probleme din când în când. Membrii familiei pot încerca să depășească granițele și să vorbească în domenii ale vieții tale pe care preferați să nu le facă. Astăzi, stabiliți limite și solicitați confidențialitatea de care aveți nevoie și pe care o meritați. Chiar dacă intențiile lor sunt bune, veți simți că intimitatea voastră nu este respectată. 

Horoscop mâine, 30 decembrie 2022: Unii nativii au parte de conflicte în familie
Horoscop mâine, 30 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător 

O conversație profundă poate fi greu de purtat, dar atunci când ești capabil să-ți exprimi gândurile și ideile cu o persoană în mod deschis, acest lucru poate vindeca atât de multe răni. Chiar dacă nu te simți bine acum, să cunoști unde există dificultăți în viața ta poate fi un real ajutor și un pas important spre un nou început. Odată ce recunoști care este adevărul din viața ta, te vei simți eliberat. 

Pești

Evitați remuşcările cumpărătorului impulsiv,  analizându-vă atât bugetul, cât și nevoile din perioada următoare. Cu vânzările de după vacanță în amestec, este tentant să cumperi lucruri de care crezi că vei avea nevoie. Este mai bine să trăiești momentul și să lași bugetul tău să aibă prioritate. Să te menții în siguranță atunci când atât Mercur, cât și Marte sunt retrograde este o idee grozavă.