Stiri mondene

Holy Molly a fost vineri „Bară la Bară” în studioul Radio Impuls.

Holy Molly a fost vineri „Bară la Bară” în studio-ul Radio Impuls.
Holy Molly a fost vineri „Bară la Bară” în studio-ul Radio Impuls. [Sursa foto: Facebook]
Holy Molly a fost invitata lui Mihai Hînda vineri la „Bară la Bară” în studioul Radio Impuls. Artista ne-a vorbit despre cea mai nouă piesă a sa.

Holy Molly este o voce fresh în piesajul muzical românesc. Maria, așa cum o cheamă de fapt, este cunoscută sub numele de Holy Molly și este cântăreață, songwriter și actriță, cunoscută în special pentru vocea ei puternică și versurile care intrigă.  

Artista a fost invitata lui Mihai Hînda, vineri, la Bară la Bară și a dezvăluit secrete din spatele cele mai recente piese, dar și cu ce își mai ocupă timpul în această perioadă.

Holy Molly a dezvăluit că odată cu pandemia de coronavirus și-a dat seama că trebuie să se bucure mai mult de lucrurile simple din viața de zi cu zi. 

„Mă încarc foarte mult când ies și cunosc oameni noi, când merg în locuri care au legătura cu muzica. Nu sunt tot timpul atât de energică. Le am și eu pe ale mele că e o presiune de jur împrejur cu tot ce se întâmplă acum. Dar cred că toată treabă asta ne face să ne bucurăm mai mult când e cazul. Mă consuma pentru că aveam foarte multe emoții, o grămadă de întrebări. Acum sunt super zen că sunt aici”, a declarat Holy Molly. 

Holy Molly, despre „Shot a Friend”, piesa nou lansată 

Holy Molly spune că cea mai nouă piesă lansată este diferită față de celelalte și asta pentru că a explorat o latură ceva mai sensibilă. 

„Noua piesă se numește. E o piesă super dragă mie și e mai sensibilă decât ce am lansat până acum. De data asta am fost un pic mai sensibilă că așa a fost perioada pentru mine. E prezentată o poveste foarte întortocheată acolo. Piesa e scrisă cu Marius Dia, omul meu de suflet și noi mereu scriem din ce trăim. Nu cred că aș putea să scriu din altceva. E ca atunci când scrii un script. Nu mi s-au întâmplat toate lucrurile despre care scriu, dar un hint a fost mereu”, a declarat artista în cadrul emisiunii „Bară la Bară”.