Stiri mondene

Halit Özgür Sarı, protagonistul serialului ”Totul pentru familia mea”, primele declarații după ce s-a retras de pe platourile de filmare: ”Cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Halit Özgür Sarı
Halit Özgür Sarı [Sursa foto: Facebook]
Kadir, personajul principal din serialul turcesc “Totul pentru familia mea” difuzat de Kanal D, a transmis un mesaj emoționant colegilor săi înainte de a părăsi platourile de filmare. Motivul pentru care s-a retras din producție.

Fanii serialului „Totul pentru familia mea” (în original “Kardeşlerim”), difuzat de Kanal D, sunt triști după ce Halit Özgür Sari, cel care îl interpretează pe Kadir, a fost scos din distribuție. Kadir a încedat din viață în serial, iar fanii peliculei au lăcrimat, cu siguranță, în fața scenei în care acesta s-a reunit cu părinții lui. Telespectatorii au rămas șocați când au văzut desfășurarea neașteptată a poveștii. Înainte de a părăsi platourile de filmare ale serialului ”Totul pentru familia mea”, Halit Özgür Sarı a transmis un mesaj emoționant colegilor săi.

Totul pentru familia mea
Filmările serialului Totul pentru familia mea 

„Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, cea mai întunecată, cea mai obositoare, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea. Îmi amintesc de prima zi în care am primit scenariul. I-am întrebat pe cei din jurul meu: Nu suntem parcă unul și același, eu și Kadir? Nu am știut…De unde să fi știut eu că voi avea o familie imensă într-un timp atât de scurt? Am mers foarte repede pe platourile de filmare, era un scenariu foarte greu.

Am fost alături unii de alții și ne-am ținut atât de strâns unii de alțîi încât am devenit o familie.
Primele mele mulțumiri sunt către fratele meu viteaz, tovarășul meu de drum, colegul meu de breaslă Yiğit (actorul care interpretează rolul lui Omer). Mi-ai fost alături în zilele mele cele mai grele. Mi-ai ținut spatele drept. Mi-ai fost alături în ciuda greșelilor mele. Împreună am fost martori la modul cum o bucată de hârtie ne poate face frați adevărați. Nu am concurat niciodată, nu ne-am rănit niciodată dar nu ne-a fost frică să ne spunem unul altuia adevărul. Am plâns împreună, am plâns împreună și am plâns din nou împreună. Dar la sfârșit am râs atât de mult Știi tu… Știi foarte bine Yiğit, acesta este doar începutul. Întotdeauna voi fi alături de ține. Vom realiza lucruri grozave, fratele meu, Yiğit Koçak.

Yiğit și Halit Özgür Sarı, protagoniștii serialului ”Totul pentru familia mea 

Asiye a mea. Mesajele lungi pe care mi le-ai trimis și sprijinul pe care mi l-ai oferit că o soră când eram dărâmat, promisiunile pe care ni le-am făcut, conversațiile noastre secrete din rulotă, toate le-am luat în cea mai bună parte a inimii mele și plec. Acum mă consider fratele tău mai mare. Ești sora mea dragă. Voi fi mereu alături de ține și te voi proteja pe drumul pe care mergi. În cea mai proastă zi a ta, în cel mai greu moment, chiar și în cel mai neajutorat, lipsit de iubire, să îți amintești .Te iubesc mai mult decât poți să crezi Su Burcu Yazgi Coskun!”,  a scris actorul Halit Özgür Sarı pe contul lui de socializare, potrivit cinemapedia.ro

Citește și: Serialul “Totul pentru familia mea”, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe

În producția ”Totul pentru familia mea”, Kadir era dispus să îşi dea viaţa pentru fraţii lui. Singurul lui scop era să le susţină acestora educaţia şi să le facă existenţa mai frumoasă pentru că de multe ori ajung să trăiască în condiţii improprii. Iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinţilor îi vor ajuta pe fraţi să treacă prin toate încercările. Serialul prezintă și poveștile de iubire dintre Kadir și Melisa (Damlasu İkizoğlu) și dintre Asiye și Doruk (Onur Seyit Yaran), fratele Melisei.

Halit Özgür Sarı a transmis un mesaj emoționant colegilor săi
Halit Özgür Sarı a transmis un mesaj emoționant colegilor săi [Sursa foto: Facebook]

Dispariția lui Halit din serialul turcesc s-a întâmplat la doar un an de la începutul filmărilor

La scurt timp, s-a aflat în presa din Turcia faptul că tânărul actor a început filmările pentru un alt proiect de televiziune, intitulat „Gizli Saklı” și astfel fanii s-au gândit că acesta a fost de fapt motivul pentru care Halit a fost nevoit să renunțe la rolul din „Totul pentru familia mea”. Și tot anul trecut, actorul a fost cooptat și în serialul „İbrahim Selim île Bu Gece”, dar și într-un proiect realizat pentru platforma Netflix, intitulat „Özel Ders”/ „Private Lesson”.

Halit Özgür Sarı
Halit Özgür Sarı[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Uşor şi intuitiv! kanald.ro şi-a schimbat look-ul; informaţia şi divertismentul prind viaţă la o atingere de ecran

Halit Ozgur Sarı joacă în filmul „Private Lesson” de pe Netflix

Potrivit informațiilor oficiale ale platformei digitale Netflix,  filmul „Private Lesson”, cu Bensu Soral și Halit Ozgur Sarı,  a avut peste 9 milioane de ore de vizionare în cea de-a doua săptămână de difuzare, ocupând locul 3 în topul mondial al filmelor care nu sunt în limba engleză de pe platformă. Filmul a fost în topuri în 50 de țări din întreaga lume, scrie presa din Turcia.