Stiri mondene

Gucci Mane, Drake, Ugly God, declarații emoționante după decesul lui Takeoff de la Migos: „Violența nu este răspunsul”

Declarațiile emoționante ale artiștilor după ce Takeoff din trupa Migos a murit. Rapperul a fost împușcat
Takeoff [Sursa foto: Instagram]
S-a făcut liniște pe scena muzicii după ce rapperul Takeoff a fost împușcat. Acum, artiștii din întreaga lume își exprimă regretul după vestea tragică

Lumea muzicii este în doliu după moartea rapperului Takeoff din trupa Migos. Omagiile pentru starul hip-hop, în vârstă de 28 de ani, nominalizat la Grammy, s-au revărsat marți după ce a fost împușcat și ucis în Houston, în timpul unei petreceri pe pista de bowling.

Citeste si: Rapperul Takeoff a murit la doar 28 de ani! Membrul trupei Migos a fost împușcat: „Ceva chiar trebuie să se schimbe în industria asta”

Declarațiile emoționante ale artiștilor după ce Takeoff din trupa Migos a murit. Rapperul a fost împușcat
Takeoff[Sursa foto: Instagram]

Iată ce mesaje au transmis colegii de breaslă ai rapperului în mediul online 

Rapperul Gucci Mane, care a colaborat recent cu Takeoff și cu unchiul și colegul său de trupă, Quavo la piesa ”Us vs. Them”, a distribuit o fotografie a rapperului pe Instagram și a spus că vestea l-a lăsat cu inima zdrobită.

„Asta mi-a frânt inima.Odihnește-te

în pace”,
a scris el.

Citeste si: Speak, intrigat de moartea repperului american Takeoff. Ce părere are artistul despre incidentele din America: „Se împușcă direct. N-au niciun Dumnezeu”

Drake, care a făcut un turneu cu grupul Takeoff în 2018, în cadrul Aubrey & the Three Migos Tour, a distribuit o fotografie cu cei doi pe scenă și a scris: „Am construit cele mai bune amintiri când am văzut lumea împreună și am adus lumină în fiecare oraș în care ajungeam. Pe asta mă voi concentra deocamdată. Odihnește-te, omule, în pace".

Rapperul Ugly God a vorbit despre influența lui Migos asupra muzicii hip-hop, scriind pe Twitter că albumul de debut al trio-ului din 2015, ”Yung Rich Nation”, a schimbat genul.

Declarațiile emoționante ale artiștilor după ce Takeoff din trupa Migos a murit. Rapperul a fost împușcat
Takeoff[Sursa foto: Instagram]

„Nu vă dați seama că acești nenorociți au schimbat întreaga cadență a rap-ului când au apărut? Rip Takeoff”, a scris el. „Acest om și-a văzut de propriile lui treburi încă de la început. Dacă asta nu este suficient pentru a fi lăsat în pace, atunci nu-i așa”.

Jurnalista Jemele Hill a analizat, de asemenea, uciderea rapperului într-un thread pe Twitter, în care și-a exprimat frustrarea față de frecvența cu care tinerii de culoare sunt împușcați și uciși.

„Eram la facultate când Biggie și ‘Pac au fost uciși și am crezut că nu există nicio posibilitate să mai experimentăm vreodată așa ceva. Acum se întâmplă atât de des încât abia ai timp să-ți revii înainte ca altcineva să fie ucis. RIP Takeoff," a scris ea. „Urmează o altă conversație inutilă despre modul în care problema reală este cum reușim să ne trăim viața într-o lume plină de violență. Există 400 de milioane de arme în această țară- de două ori mai multe decât avem oameni. Oamenii de culoare ar trebui să li se permită să poarte lucrurile scumpe pe care s-au străduit să le cumpere, să stea până târziu afară, să aibă certuri mărunte, fără să-și piardă viața. Continuăm să aruncăm vina asupra tuturor, cu excepția oamenilor care apăsă nechibzuit pe trăgaci.”

Boxerul britanic Chris Eubank Jr. a postat o fotografie cu el și cu Takeoff, Quavo și Offset și a scris că și-a amintit cu drag de timpul petrecut cu Takeoff.

„Îmi amintesc că a fost un tip foarte cu picioarele pe pământ”, a scris el. „Nu pot să cred că trebuie să spun asta din nou despre o altă tânără vedetă de culoare care a fost ucisă fără motiv, ceva chiar trebuie să se schimbe în industrie, este îngrozitor cât de ușor și des mor oamenii. RIP Takeoff.”

Citeste si: Cine era rapperul Takeoff din trupa Migos. Artistul a murit împușcat

Declarațiile emoționante ale artiștilor după ce Takeoff din trupa Migos a murit. Rapperul a fost împușcat
Takeoff[Sursa foto: Instagram]

Fosta vedetă NFL, Darrelle Revis, a adus un omagiu, de asemenea, scriind pe Twitter: „Legendele noastre pleacă dintre noi prea devreme. Sunt un mare susținător al lui Migos. Pur și simplu nu este bine să auzim o veste ca aceasta”.

Khloé Kardashian a scris pe Twitter că decesul lui a fost „atât de trist”.

"Wow! pentru ce? Dumnezeu să-i apere pe toți cei care suferă. Aceste acte fără sens trebuie să se termine. Atât de trist", a scris ea.

Keke Palmer a distribuit o fotografie a rapperului pe Instagram, scriind: „Este oribil. De la tragedia morții până la tragedia apariției unui videoclip online. Totul este doar tragic și îmi pare atât de rău pentru întreaga sa familie și tot ce a realizat. Chiar groaznic."

Jake Paul a adus și el un omagiu și a cerut să se pună capăt violenței cu arme: „Uciderile fără sens trebuie să se oprească. Trebuie să ne unim. RIP TAKEOFF”, a scris el pe Twitter. El a continuat: „Tuturor tinerilor... puneți armele jos și ridicați niște mănuși de box pentru a vă rezolva neînțelegerile. Violența nu este răspunsul”.

Chance The Rapper a distribuit o fotografie cu Migos pe Twitter și a mărturisit că a avut „inima frântă” și că a fost „confuz” când a aflat vestea. „Dar trebuie să spun că Take este un prieten unic, care îți este recunoscător mereu, se asigură mereu că ești bun și îți spune mereu să-l păstrezi pe Dumnezeu pe primul loc. Omule, mi-aș dori să fi avut șansa să te văd de mai multe ori pe acest pământ.”