Stiri mondene

Fanii lui Taylor Swift au purtat scutece pentru adulți la concertul ei. Motivul șocant pentru care au recurs la acest gest

Gestul surprinzător făcut de fanii lui Taylor Swift pentru a nu pierde niciun minut din concertul ei
Taylor Swift [Sursa foto: Instagram]
Taylor Swift este cea mai bine plătită cântăreață din întreaga lume, iar prețul unui bilet la concert este pe măsură. Iată la ce gest au recurs fanii vedetei.

Taylor Swift este una dintre cele mai celebre cântărețe din întreaga lume, iar în prezent se află în turneul ”Eras”, care a bătut recordul pentru cele mai multe bilete vândute într-o singură zi. Având în vedere că celebra cântăreață este una dintre cele mai bine plătite interprete din lume, prețul unui bilet la concertele ei este pe măsură. Din acest motiv, fanii au recurs la gesturi surprinzătoare pentru a nu pierde nici un minut din spectacolul vedetei.

Iată care este gestul care a surprins pe toată lumea.  

Citește și: Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Gestul surprinzător făcut de fanii lui Taylor Swift pentru a nu pierde niciun minut din concertul ei
Gestul surprinzător făcut de fanii lui Taylor Swift[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Shakira se întoarce în Barcelona! Celebra cântăreață îi va duce personal pe cei doi copii la Gerard Piqué pentru vacanța de vară

Gestul surprinzător la care au recurs fanii lui Taylor Swift

Taylor Swift se află în prezent în turneul ”Eras”, iar fanii ei au plătit sume mari pentru un singur bilet. Cel mai ieftin costă în jur de 200 de dolari, în timp ce cel mai scump ajunge peste 1.500 de dolari. Pentru a se asigura că nu pierd niciun moment din spectacolul cântăreței lor preferate, fanii lui Taylor Swift au recurs la gesturi extrem de ciudate.

Aceștia poartă scutece pentru adulți pentru a nu fi nevoiți să meargă la toaletă în timpul spectacolului. 

@therealkatherine hit me up for the adult diaper plug 😂😂 #erastour #taylorswift #taylornation @taylorswift @taylornation #houstontaylorswift #erastourhouston ♬ original sound- katherine| latina creator

Taylor Swift se poate mândri cu o comunitate de fani extrem de devotați, având în vedere că aceștia sunt dispuși să poarte scutece în timp ce iau parte la concertele ei. Mai mult chiar, se pare că s-a creat o adevărată tendință pentru fanii vedetei, deoarece au apărut mai multe persoane care arată pe contul de TikTok că și-au cumpărat scutece pentru concertele ei. 

Citește și: Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit religios la malul mării! Cum au arătat cei doi și fetițele lor la marele eveniment?

Taylor Swift este cea mai bine plătită cântăreață din lume, cu încasări de 92 de milioane de dolari în 2022

Taylor Swift  este una dintre cele mai celebre cântărețe din întreaga lume și se află pe lista celor mai bine plătiți interpreți, alături de Genesis, Sting și alte superstaruri. Îndrăgita cântăreață și compozitoare s-a clasat pe locul 9 pe lista anuală a celor mai bine plătiți interpreți din lume a  Forbes, după ce a câștigat 92 de milioane de dolari în 2022. Vedeta este singura femeie care a apărut în top 10. 

Gestul surprinzător făcut de fanii lui Taylor Swift pentru a nu pierde niciun minut din concertul ei
Taylor Swift este cea mai bine plătită cântăreață din întreaga lume[Sursa foto: Instagram]

La câștigurile lui Taylor Swift se vor adăuga și cele care provin din turneul Eras care se va finaliza la finalul acestui an. Având în vedere că a doborât recordul istoric pentru cele mai multe bilete vândute într-o singură zi, este posibil ca ea să apară pe lista Forbes și anul viitor.