Stiri mondene

Gestul surprinzător făcut de Drake într-un club din Miami! Rapperul a oferit dansatoarelor pungi de la Chanel

Gestul surprinzător făcut de Drake într-un club din Miami! Rapperul a oferit dansatoarelor pungi de la Chanel
Drake [Sursa foto: CNN]
Drake s-a distrat de minune într-un club din Miami și a decis să ofere un cadou celor care au făcut atmosferă. Iată despre ce este vorba!

Drake este unul sintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume și a surprins pe toată lumea cu gestul neașteptat pe care l-a făcut într-un club din Miami. Chiar dacă artistul se află în mijlocul unui scandal cu Vogue, acest lucru nu îl oprește din a se distra. Rapperul a petrecut o seară în club, iar dansatoarele au fost foarte fericite când au primit un cadou din partea lui.

Citește și: „Am făcut ce a făcut Kobe în meciul 7 cu Celtics!” Ce rapper s-a comparat cu legenda LA Lakers într-un meci de baschet jucat la el acasă?

Drake a oferit dansatoarelor care au făcut atmosferă în club pungi de la Chanel 

Drake s-a distrat de minune într-un club din Miami, Booby Trap Strip Club, iar dansatoarele care au fost acolo au primit chiar și un cadou din partea cântărețului. Rapperul nu a considerat suficient doar să le plătească pe cele care au făcut atmosferă, așa că le-a oferit fiecăreia câte o pungă de la Chanel.

Citește și: Cine sunt vedetele cu cele mai multe premii Billboard. Vezi lista câștigătorilor de anul acesta

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de No Jumper 🏀 (@nojumper)

Gestul lui Drake i-a făcut imediat pe fani să se gândească la una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, ”Child`s Play”. Este vorba despre versul ”I give Chanel out like a hug, I know”. Rapperul a demonstrat cât de serios este acest vers și a decis să surprindă dansatoarele într-un mod inedit. 

Care este motivul pentru care Drake nu va participa la Gala Premiilor Grammy?

Deși Gala Premiilor Grammy este unul dintre cele mai așteptate evenimente de către toate vedetele din industria muzicală și nu numai, Drake și The Weeknd au decis să nu participe anul acesta. Chiar dacă cei doi sunt printre cele mai așteptate vedete din cadrul evenimentului, ei nu se vor prezenta. Chiar dacă fanii speră că artiștii își vor schimba decizia, acest lucru nu se va întâmpla. Se pare că au existat anumite neînlegeri între cântăreți și organizatorii Galei, iar în semn de război, Drake și The Weekend nu își vor face apariția.

Citește și: Ce este muzica trap și cine sunt cei mai cunoscuți trapperi din România

Gestul surprinzător făcut de Drake într-un club din Miami! Rapperul a oferit dansatoarelor pungi de la Chanel
Drake[Sursa foto: losangelestimes]

The Weeknd este la al doilea an în care nu va participa la Gala Premiilor Grammy după ce albumul cântărețului nu a primit nicio nominalizare anul trecut, deși a rupt toate topurile. În același timp, Drake a fost foarte dezamăgit când în anul 2017, piesa lui ”Hotline Bling” a câștigat doar două trofee.