Stiri mondene

Gestul romantic făcut de Alex Leonte pentru iubita lui, Theo Rose! Cum a reacționat artista?!: „După cinci ani de chin, el tot s-a mai gândit la așa ceva”

Gestul romantic făcut de Alex Leonte pentru iubia lui, Theo Rose
Gestul romantic făcut de Alex Leonte pentru iubia lui, Theo Rose [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a avut parte de o surpriză plăcută! Cum a așteptat-o acasă Alex Leonte pe iubita lui?!

De cinci ani, Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! În prezent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și partenerul său de viață au scris încă un capitol, având în vedere surpriza pe care tânărul i-a făcut-o iubitei sale. Alex Leonte a reușit să surprindă pe toată lumea cu romantismul de care a dat dovadă, pentru că i-a făcut lui Theo Rose o surpriză neașteptată.

Mai exact, iubitul vedetei i-a cumpărat un buchet de flori spectaculos.

Gestul romantic făcut de Alex Leonte pentru iubia lui, Theo Rose
Gestul romantic făcut de Alex Leonte pentru iubia lui, Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Frumoasa artistă, care este în primele topurile ale preferinţelor românilor, își ține mereu fanii la curent cu tot ce face. Fiind plăcut impresionantă de gestul pe care l-a făcut iubitul ei, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să-i mulțumească public.

Citeste si: Theo Rose, despre începuturile carierei sale! Cine a ajutat-o pe artistă în momentele dificile: ”A tras greul cu mine”

„După cinci ani de chin, el tot s-a mai gândit la așa ceva. Da, măi, Alex, e superb, e cel mai frumos buchet de flori pe care l-am primit vreodată. La mulți ani! Și alte chestii siropoase”, a spus Theo Rose, la InstaStory.

Gestul romantic făcut de Alex Leonte pentru iubia lui, Theo Rose
Gestul romantic făcut de Alex Leonte pentru iubia lui, Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, despre momentele de gelozie: „ Nu sunt o tipă simplu de controlat”

De-a lungul timpului, Theo Rose a mărturisit că Alex Leonte a fost cel care a sprijinit-o necondiționat în toate proiectele în care s-a implicat, fiind stâlpul ei moral. Deși fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și nepotul lui Nea Mărin locuiesc împreună, cei doi îndrăgostiți nu au luat decizia de a merge în fața altarului. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre certurile și momentele lor de gelozie.

Citeste si: Theo Rose, decizie radicală! Ce le-a transmis artista fanilor din mediul online?!: „E un chin! M-am gândit mult dacă să vă spun asta”

„Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar   a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu. Au existat două situații în care am simțit   gelozie. Mi s-a părut extraordinar cum a ieșit Leul din mine să-și apere teritoriul, subtil și tacticos.   Mi-a plăcut să descopăr asta despre mine.(..) Da! Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă   conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați”, a povestit Theo Rose.

Citește continuarea aici!