Stiri mondene

VIDEO Gerard Pique și iubita tinerică la plimbare pe străzile Barcelonei. Cum a reacționat sportivul când Clara Chia a intrat într-un panou publicitar

Clara Chia si Pique pe strazile Barcelonei
Clara Chia a intrat intr-un panou publicitar. Cum a reactionat Pique [Sursa foto: Captură YouTube]
Fostul partener de viata al Shakirei pare mai fericit ca niciodata in compania Clarei Chia, asa cum demonstreaza si filmuletul de mai jos.

Gerard Pique și Clara Chia Marți și-au făcut apariția pe străzile Barcelonei mai zâmbitori ca niciodată. Cei doi au fost extrem de bine dispuși, și-au zâmbit non-stop și mai mult, Pique a fost extrem de protector cu iubita lui pe care nu a lasat-o o secunda singura răspunzând tirului de întrebări al jurnaliștilor. Mai mult, nu i-a dat drumul la mana pe tot parcursul plimbării până au ajuns într-un imobil. 

Citește și: Reactia cantaretei Adele cand Harry Styles i-a furat trofeul pentru cel mai bun Album Pop. Imaginile cu artista au devenit virale

Clara Chia Marti și Gerard Pique
Clara Chia Marti și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Clara Chia Marti si Gerard Pique, la plimbare pe strazile Barcelonei

Ambii au început să rada în momentul când un jurnalist i-a întrebat despre atacurile de panica pe care le-ar fi avut Clara în urma recentelor evenimente din viața lor.

Un atac de panica? Un atac de panica? Să ai un atac de panica este destul de greu. Vă rog, chiar așa?, a răspuns Gerard Pique când a fost întrebat de către un jurnalist de la Europa Press.( Vezi VIDEO cu cei doi aici!)

Iubita lui Pique a dat peste un panou publicitar

Citește și: Socrii Shakirei, Montserrat Bernabeu și Joan Pique Rovira, forțați să se mute din casa în care stau din cauza cântăreței

 Culplul și-a arătat latura glumeață în momentul în care fostul fotbalist a negat că iubita lui, Clara Chia își sărbătorește ziua pe 7 februarie. Ce tot spui, nu este ziua ei mâine? Stiu că mâine este 7 februarie, însă te înșeli. A fost buna asta, chiar am ras!, a glumit el.

pique
Pique, alături de iubita lui, Clara Chia [Sursa foto: Twitter ]

La început Clara Chia a încercat să își ascundă fata în spatele iubitului ei, însă din neatenția s-a lovit de un panou publicitar. Iubita lui Pique nu a pățit nimic, iar fotbalistul nu s-a putut abțină să nu rada de micul incident, însă a luat-o de brat și a îmbrățișat-o protector.