Stiri mondene

Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona! Shakira l-a felicitat după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna: „Pentru mine eşti cel mai bun exemplu”

Shakira l-a felicitat pe Gerard Pique după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna
Shakira l-a felicitat pe Gerard Pique după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna [Sursa foto: Instagram]
Gerard Pique, titular în meciul câștigat duminică de Barcelona pe teren propriu în fața Osasunei. Shakira i-a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, care a ajuns la 600 de meciuri pentru FC Barcelona.

Gerard Pique a bifat contra Osasunei meciul său cu numărul 600 pentru FC Barcelona și a urcat pe locul 5 al topului jucătorilor cu cele mai multe partide în tricoul blaugrana, depășindu-l pe fostul său partener din apărare, Carles Puyol. Shakira nu a uitat nici de această dată să le arată fanilor din mediul online cât de mândră este de partenerul său dte viață. Pe contul personal de Instagram, cântăreața a publicat o fotografie cu fundașul central, alături de care a transmis și un mesaj special.

Shakira l-a felicitat pe Gerard Pique după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna
Shakira l-a felicitat pe Gerard Pique după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna[Sursa foto: Instagram]

„600 de meciuri! Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare. Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri.

În aceşti ani cu tine mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele. Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare; Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional"
, a scris Shakira pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Gerard Pique a bifat meciul său cu numărul 600 pentru FC Barcelona 

Reamintim că cele mai multe dintre aceste meciuri au fost în La Liga (387) și Champions League (122), lista fiind completată cu partide în Cupa Spaniei (65), Supercupa Spaniei (16), Campionatul Mondial al Cluburilor (5), Supercupa Europei (2) și Europa League (3).

Shakira l-a felicitat pe Gerard Pique după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna
Shakira l-a felicitat pe Gerard Pique după recordul personal stabilit în meciul cu Osasuna[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Shakira, imagini rare cu băieții ei, Milan și Sasha! Cum s-au fotografiat: ”Ce seamănă mezinul cu tine!”

În cele 14 sezoane petrecute pe Camp Nou, Gerard Pique a câștigat 30 de trofee, număr depășit doar de Leo Messi (35) și Andres Iniesta (32). Palmaresul său la echipa de club cuprinde 8 titluri în Spania, 7 cupe, 6 supercupe ale Spaniei și câte trofee Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei. În cele 600 de meciuri a marcat 53 de goluri, dintre care 16 în Champions League, cele mai multe marcate de un fundaș în istoria acestei competiții, la egalitate cu Roberto Carlos.