Stiri mondene

George Tănase , primele declaraţii despre rolul de prezentator al matinalului „Dimineața cu noi”: „În curând voi folosi replica preferată a părinților mei din copilărie”

George Tănase , primele declaraţii despre rolul de prezentator al matinalului „Dimineața cu noi”
George Tănase , primele declaraţii despre rolul de prezentator al matinalului „Dimineața cu noi” [Sursa foto: Facebook]
George Tănase face parte din echipa Kanal D și va prezenta alături de Viviana Sposub și Bursucu matinalul „Dimineața cu noi”. Primele declarații.

George Tănase este unul dintre cel mai nou membru al familiei Kanal D. Alături de Viviana Sposub și Bursucu vor prezenta matinalul „Dimineața cu noi” și promit să dea publicului doza de energie de care au nevoie în fiecare dimineață. 

Citeste si: Program TV „Dimineața cu noi” În ce zile și la ce oră se difuzează matinalul de la Kanal D

Ce spune George Tănase despre proiectul „Dimineața cu noi”: „Vi sul unui copil modest de la țară s-a îndeplinit”

George Tănase și-a anunțat fanii din mediul online că este fericit să facă parte din acest proiect. În plus, comediantul spune că abia așteaptă să le răspundă tuturor cu o replică pe care o primea adesea în copilărie. 

„Hai bună dimineața la 12:00! Este printre ultimele postări în care spun asta la o oră așa târzie. În curând voi folosi replica preferată a părinților mei din copilărie,, dimineață a fost când m-am trezit eu’’, pentru că da, am acceptat o nouă provocare în viața mea.  Vă spun cu mâna pe inimă că sunt entuziasmat și emoționat în același timp, va fi o adevărată bucurie să-mi încep diminețile alături de dvs. și de colegii mei faini și efervescenți. Ce să mai, visul unui copil modest de la țară s-a îndeplinit. Acum chiar pot spune tuturor că visele pot deveni realitate indiferent de greutatea lor. Vă promit c-am să muncesc mult să vă aduc zilnic zâmbetul pe buze! Lăv iu, guys!”, a scris George Tănase pagina lui personală de Facebook. 

George Tănase , primele declaraţii despre rolul de prezentator al matinalului „Dimineața cu noi”
George Tănase , primele declaraţii despre rolul de prezentator al matinalului „Dimineața cu noi”[Sursa foto: Facebook]

„Dimineaţa cu noi”. Ziua bună începe cu Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase!

Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase îţi vor da trezirea, de la ora 8:00, la Kanal D, în cel mai fresh şi energizant matinal, „Dimineaţa cu noi”! Voia bună, pofta de viaţă, optimismul, umorul din belşug, dar şi informaţiile la zi, tratate într-o manieră inedită, toate acestea sunt ingrediente nelipsite din “reţeta” noului program de dimineaţă al Kanal D, care va începe în curând şi care va putea fi urmărit zilnic, de luni pâna vineri! Bursucu, unul dintre cei mai tonici şi îndrăgiţi oameni de televiziune, îi va avea alături, în fiecare dimineaţă, pe Viviana Sposub, care a strălucit prin prospeţime, discurs articulat şi creativitate la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar şi pe George Tănase, comediant, creator de scheciuri apreciate de milioane de urmăritori din mediul online.    

Citește continuarea aici