Stiri mondene

George Tănase, declarații în exclusivitate despre „Dimineața cu noi” la „Invitatul de 12”: „Oamenii trebuie să se trezească într-o notă pozitivă”

George Tănase, declarații în exclusivitate despre „Dimineața cu noi” la „Invitatul de 12”: „Oamenii trebuie să se trezească într-o notă pozitivă”
George Tănase, declarații în exclusivitate despre „Dimineața cu noi” la „Invitatul de 12”: „Oamenii trebuie să se trezească într-o notă pozitivă” [Sursa foto: Facebook]
George Tănase este „Invitatul de 12” de duminica aceasta și face declarații în exclusivitate despre matinalul „Dimineața cu noi”. Audio

Comediantul George Tănase va apărea pe micile ecrane în fiecare dimineață de la 8:00 alături de Viviana Sposub și Bursucu' la „Dimineața cu noi”. Însă cu o zi înaintea de lansarea matinalului, George Tănase a fost în studioul Radio Impuls unde i-a povestit lui Cosmin Cernat despre copilăria sa, cariera, dar și care sunt așteptările sale în ceea ce privește emisiunea pe care o va modera. 

Citeste si: Matinalii de la Kanal D, mărturisiri hazlii de la pregătirile intense pentru debutul emisiunii "Dimineața cu noi", de luni, 14 martie, de la ora 08:00!

George Tănase, la „Invitatul de 12”: „A r trebui ca noi să fim familia din spatele sticlei” 

George Tănase este cunoscut pentru momentele sale de stand-up, dar și pentru diversele sketchuri postate pe canalul lui de Youtube. Prezentatorul „Dimineața cu noi” spune că a fost fascinat de televiziune de la o vârstă fragedă și a crescut cu Vacanța Mare, dar și cu vocea lui Cosmin Cernat, sespre care a mărturisit că o admiră de mic. 

De luni, 14 martie, George Tănase va fi văzut de telespectatori într-o nouă postură, cea de prezentator tv și ne-a mărturisit că abia așteaptă să înceapă emisiunea. George Tănase spune că ar vrea să „livreze” publicului fix ce și-ar dori el să vadă la televizor.

„Oamenii trebuie să se trezească într-o notă pozitivă pentru că se întâmplă atâtea în lume acum și ar trebui ca noi să fim familia din spatele sticlei. Oamenii să se trezească cu noi dimineața. Eu în principiu vreau să fac cam ce vreau eu să văd”, declară George Tănase la Invitatul de 12

Cu acestea, dar și cu alte declarații în premieră, Cosmin Cernat vă așteaptă alături de George Tănase duminica aceasta de la 12:00 pe frecvențele Impuls, dar și online pe radioimpuls.ro. 

De asemenea, reamintim că ne puteți asculta și de pe aplicația Radio Impuls care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.