Stiri mondene

Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit. Regretul care îl macină pe marele actor: „Nu am avut această ocazie”

Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit.
Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit. [Sursa foto: Captură YouTube]
Florin Piersic a vorbit despre visul său cel mai mare și care nu i s-a împlinit. Dezvăluirile marelui actor.

Florin Piersic nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu există persoană, în România, care să nu fi auzit măcar o singură dată numele marelui actor. Este cunoscut pentru rolurile sale magistrale în filme de acțiune, dar și pentru umorul său inconfundabil, petrecându-și cea mai mare parte a vieții sale pe scenă, acolo unde a adus multe zâmbete pe buze românilor. În cadrul unei emisiuni TV, Florin Piersic, supranumit ”Mărgelatu” a dezvăluit care este unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale.

Este un actor împlinit, însă în adâncul sufletului, el regretă că n-a avut parte de cel mai râvnit rol al vieții. Marele vis al lui Florin Piersic a fost să joace Hamlet. Nu a avut această ocazie însă, dar a reușit să ajungă la palatul lui Hamlet.  

Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit.
Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Florin Piersic, totul despre pensia pe care o are, după 60 de ani în lumea teatrului! Care este suma pe care actorul o încasează lunar?

"Visul meu a fost ca eu să joc Hamlet. L-a jucat Cozorici, l-a jucat Caramitru, l-au jucat mai mulți din actorii români.(...) Laurence Olivier, actorul vieții, vieții, vieților mele, regele artiștilor.(...) Nu există un actor mai mare ca el, eu sunt de acord. El a fost pentru mine o minune în tot ce l-am văzut. Visul meu a fost ca să joc, să apar lângă el, să-i sărut mâna. N-am avut această ocazie, în schimb am fost în sala în care el a jucat de foarte-foarte multe ori. Vorbesc de Aldwych Theatre din Londra", a declarat Florin Piersic

Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit.
Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit.

Florin Piersic își va lansa prima carte

Florin Piersic a făcut și un anunț important pentru fanii lui. Actorul își va lansa în curând o carte, intitulată ”Viața este o poveste”, scrisă precum un roman. Îndrăgitul actor a spus că va scrie despre toţi oamenii pe care i-a cunoscut şi alături de care are amintiri.

Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit.
Florin Piersic, dezvăluiri despre visul său neîmplinit.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Câte soții a avut Florin Piersic. Celebrul actor a fost considerat un Don Juan din România

„Toată lumea, toţi cei din jurul meu scriu cărţi. Eu am o bibliotecă acasă. Numai cărţi pe care le-am primit. Nu am timp, nu am când, nu există vreme ca să pot să le citesc. Le răsfoiesc, mă uit la dedicaţiile care mi s-au trimis şi îmi plac. E frumos, fiecare scrie în felul lui. Aceste cărţi pe mine m-au impresionat. (...) Toţi colegii mei au scris cărţi şi zic eu de ce stau aşa, sunt prost? Nu sunt prost. Toate poveştile mele pe care le-am scri  în maşină, în autocar, în avion. Am luat bileţele şi scriam câte o amintire de-a mea legată de un moment. Toate astea le-am strâns şi eu acum m-am gândit după ce am vorbit cu o doamnă(...) E scrisă, aproape trei sferturi. Restul, mă gândesc, pentru că eu nu am scris: M-am născut în ziua de cutare, e ca un roman.  Asta e cartea. Nu am scos-o deja. Asta este coperta şi aşa se cheamă cartea- Viaţa este o poveste. Şi tu ai poveştile tale, şi eu am poveştile mele şi asta este. Este tot ce pot să spun eu legat de toţi oamenii pe care i-am cunoscut. Prieteni, neprieteni, duşmani n-am avut. În carte povestesc despre tot, întâmplări din viaţa mea, oameni pe care i-am cunoscut. Şi tu joci acolo un rol. Toată lumea joacă un rol în această carte", a spus Florin Piersic.