Stiri mondene

Filmul despre viața Madonnei a fost anulat! Iată care este motivul

Filmul despre viața Madonnei a fost anulat! Iată care este motivul
Madonna  [Sursa foto: Facebook/ Instagram]
Deși toată lumea abia aștepta să vadă filmul despre viața Madonnei, se pare că acesta a fost anulat. Totuși, vedeta a anunțat un turneu imens pentru 2023.

Spre dezamăgirea fanilor Madonnei, se pare că filmul biografic despre regina muzcii pop nu va apărea prea curând. Rolul cântâreței trebuia să fie interpretat de Julia Garner, iar întreg proiectul cinematografiec urma să fie regizat de însăși Madonna. Chiar dacă vedeta a lucrat ceva timp la scenariul filmului, producția a luat o pauză pe o perioadă nedeterminată. Iată care este motivul. 

Filmul despre viața Madonnei a fost anulat! Iată care este motivul
Madonna [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Madonna a împlinit 64 de ani și arată senzațional. Ce face să se mențină tânără

Filmul despre viața Madonnei a fost amânat

Filmul biografic despre Madonna nu mai este în curs de dezvoltare la Universal Pictures, iar fanii sunt curioși să afle care este motivul. Vestea a venit după ce legendara cântăreață a anunțat turneul mondial ”Celebration Tour”, care va acoperi întreaga sa carieră. Turnel o va ține destul de ocupată pe artista în perioada următoare și se va concentra exclusiv pe el, dar în continuare își dorește să facă un film despre viața ei. 

Filmul despre viața Madonnei a fost anulat! Iată care este motivul
Madonna [Sursa foto: Facebook]

Madonna a nunțat că turneul ”Celebration Tour” va fi unul imens, cu peste 30 de concerte la nivel mondial. Acesta va începe pe data de 15 iulie în Vancouver și va celebra cei 40 de ani de carieră ai îndrăgitei cântărețe. Alte orașe care mai sunt pe lista reginei muzicii pop sunt Seattle, Denver, Chicago, Toronto, Miami, Los Angeles, dar și New York și Londra cu show-uri de patru nopți. 

Madonna a dezvăluit în anul 2020 că lucrează la scenariul pentru filmul său biografic, alături de Diablo Cody, cel care a lucrat la filmele "Juno" și "Jennifer’s Body". Ulterior, vedeta a anunțat că se va ocupa și de regia filmului, iar în ceea ce privește actrița care o va interpreta pe ea, Madonna a avut mai multe opțiuni. Sydney Sweeney, Sky Ferreira, Alexa Demie sau Florence Pugh sunt doar câteva dintre actrițele care ar fi putut să interpreteze rolul celebrei cântărețe. Totuși, Julia Garner a afost aleasă epntru rolul protagonistei, actrița fiind cunoscută pentru rolurile din ”Ozark” și ”Inventing Anna”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Nu ar fi pentru prima dată când Madonna lucrează în industria cinematografică. Vedeta a lucrat ca regizor la două lungmetraje:  "Filth and Wisdom", o dramă din 2008, plasată în Regatul Unit, și "W.E.", din 2011, o poveste de dragoste din vremea regelui Edward al VIII-lea care abdică de la tron pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson.