Stiri

Festivalul Rock la Mureș revine în 2023 cu o nouă ediție: ”Vom păstra atmosfera de familie cu care v-am obișnuit”

Festivalul Rock la Mureș revine în 2023 cu o nouă ediție
Festivalul Rock la Mureș revine în 2023 cu o nouă ediție
Bucurie pentru amatorii de festivaluri. În această vară, Festivalul Rock la Mureș revine cu o nouă ediție.

Organizatorii festivalului Rock la Mureș au anunțat că în această vară evenimentul care are loc la Periam – Port se va desfășura în perioada 7 – 8 iulie. Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către amatorii de festivaluri având în vedere că cea mai recentă ediție a Rock la Mureș a avut loc în vara anului 2019, în cadrul unei ediții care a adus în premieră în țara noastră trupele americane The Ministry și The Casualties.

Citește și: Globurile de Aur 2023: Ana de Armas, Jamie Lee Curtis și Quentin Tarantino se află printre prezentatorii celei de-a 80-a ediție

Două zile de distracție și muzică de calitate

"Pentru ediția din acest an pregătim o serie de surprize pe care le vom face publice în viitorul apropiat. Ca și în ceilalți ani, și-n 2023 vom acoperi o paletă stilistică cât se poate de largă.

Grație peisajului deosebit, vă asigurăm că vom păstra atmosfera de familie cu care v-am obișnuit în trecut. Vă așteptăm!"
, au transmis organizatorii festivalului.

Festivalul Rock la Mureș revine în 2023 cu o nouă ediție
Festivalul Rock la Mureș

La prima ediție a evenimentului au cântat alături de trupe româneşti şi Brain Damage (Serbia), Metalspurhunde (Elveţia), Baracka the snobs (Ungaria), Les Cheffeurres (Elveţia) şi a fost prezent şi DJ-ul german Martin Sprissler. Un an mai târziu la fața locului melomanii au avut parte de un memorabil concert al trupei germane Das Ich, iar în anii următori pe scenele de la Periam- Port au evoluat formaţii ca Zdob şi Zdub, Paraziţii, Şuie Paparude, Pacha Man, Project Pitchfork, Divlje Jagode, Tracelords, Lord Bishop, The Exploited, Ektomorf, Dog Eat Dog, La Familia, Coma, Anti- Flag, Iris sau N.O.H.A.