Stiri

Festivalul Nostalgia, București 2022: Tot ce trebuie să ştii despre acest mare eveniment

Nostalgia 2022
Nostalgia 2022
Nostalgia 2022: Vrei nopțile înapoi? Hai în Parcul Izvor în perioada 24, 25, 26 iunie 2022 să te bucuri de hiturile copilăriei tale.

Nostalgia 2022 va fi anul acesta un eveniment cu totul special. Organizatorii vor construi un mic orășel NOSTALGIA, împărțit în 5 cartiere, fiecare cu muzica și decorul lui.

Citeste si: Peste 150.000 de oameni au fost prezenți la SAGA în cele trei zile de festival

- PE MAIDAN- cartierul principal
- Disco Loca- cartierul latino
- Cartierul Hip-Hop
- Space Disco- Cartierul Electro
- Cartierul Șucar- cu lăutărească veche de șpriț  

Citeste si: SAGA Festival începe vineri într-un concept grandios, cu mii de metri pătrați de leduri, lumini și efecte speciale

La eveniment vei putea gasi instalații de artă în partea de muzeu retro & future, unde puteți să vă încărcați telefoanele cu amintiri.jpg
Evenimentul va avea loc în parcul Izvor, București.

Festivalul Nostalgia, București 2022
Festivalul Nostalgia, București 2022

Informații despre accesul la festival Nostalgia 2022

1. Vizitatorii sunt admiși la Festival la orele și conform condițiilor specificate de către organizator în prezentul regulament. Prin cumpărarea unui Bilet valid fiecare Participant își asigură dreptul de a participa la Festival, cu obligația de a-și cunoaște drepturile și obligațiile din cadrul acestuia. TIPURI DE BILETE

2. Participarea la Festival se face utilizând unul din următoarele tipuri de Bilete:

  1. A) Abonamente Standard (General Acces) – garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi de la ora 14.00 P.M. și până la sfârșitul Festivalului (ora 03:00).
  2. B) Abonamente VIP – garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi de la ora 14:00 P.M. și până la sfârșitul Festivalului (ora 05:00). Posesorii de abonamente VIP beneficiază de acces într-o zonă special amenajată cu baruri cu opțiuni Premium de băutură. Accesul în cadrul Festivalului pentru posesorii de abonamente VIP se face printr-o intrare specială.

Important! Accesul persoanelor sub 18 ani în zona VIP este strict interzis. Partenerii Contractuali care operează platformele VIP vor putea stabili condiții de acces diferențiate pe platformă, în funcție de serviciile oferite de Partener și plătite de consumator.

 Bilete de o zi – garantează Participantului Autorizat accesul la toate scenele Festivalului pe ziua respectivă, începând cu ora 14:00 PM și până ziua următoare la ora 03:00 AM, oră la care încetează valabilitatea Biletului, iar Participantul nu mai are acces în cadrul Festivalului.