Stiri

Felicitări de Florii 2022: Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text pentru sărbătoriţii din Duminica Floriilor

Felicitări de Florii 2022 Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text
[Sursa foto: Facebook ]
Felicitări de Florii 2022: Duminica Floriilor se sărbătoreşte în acest an pe 17 aprilie. Oferă-le un mesaj special apropiaţilor cu ocazia sărbătoririi zilei de nume. Îți prezentăm, așadar, cele mai frumoase felicitări de Florii 2022!

Felicitări de Florii 2022: Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text. Peste 1,4 milioane de români îşi vor sărbători ziua onomastică de Florii, pe 17 aprilie 2022. Cu siguranţă, fiecare dintre noi are persoane apropiate care poartă nume de flori. Este un moment excelent pentru a le transmite gândurile noastre bune, iar dacă eşti în pană de idei, te poţi inspira din lista de mai jos.

Cele mai frumoase felicitări de La Mulţi Ani de Florii 2022

Duminica Floriilor este sărbătoarea în care cei mai mulţi români îşi serbează ziua de nume. Peste 1,4 milioane de persoane din ţara noastră poartă nume de flori, conform datelor oficiale publicate de MAI. Iată care sunt cele mai frumoase urări pentru această sărbătoare:

- Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani! 

Citeste si: Duminica Floriilor 2022: Urări, mesaje şi felicitări

- Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă. La mulţi ani!

Felicitări de Florii 2022 Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text

- Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii! La mulţi ani!

- Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani! 

Felicitări de Florii 2022 Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text

- Florii alese și zile senine, Săptămâna Patimilor să te țină în leagăn de flori și în lumina cea curată a lui Dumnezeu. La mulți ani, draga mea iubită!  

- Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii! 

Citeste si: La mulţi ani de Florii 2022! Mesaje, urări şi felicitări pentru cei care îşi serbează onomatisca în această zi

Felicitări de Florii 2022 Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text

- Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani! 

- De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani! 

Felicitări de Florii 2022 Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text

- Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulţi ani!

Citeste si: Vremea de Florii 2022 şi de Paşte 2022: Estimările meteorologilor. Prognoza meteo completă

- Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Florii!

Felicitări de Florii 2022 Cele mai frumoase mesaje şi imagini cu text

- Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui! 

- Ziua numelui să-ti fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani! 

- Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani! 

Citeste si: 4 rugăciuni care se spun în Postul Paștelui. Sunt grabnic ajutătoare și pot face minuni pentru credicioși