Stiri mondene

Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei! Se pregătește artista să ajungă în fața altarului?!: „Voi fi o mireasă desculță”

Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei
Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei [Sursa foto: Facebook]
Feli Donose a dezvăluit ce planuri are pentru nunta cu tatăl fetiței sale, Nora Luna. Uite ce confesiuni a făcut artista despre marele eveniment!

De aproximativ cinci ani, Feli Donose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu logodnicul ei, Cătălin! Nu este un secret pentru nimeni faptul că s-au cunoscut la o nuntă, acolo unde artista a susținut un recital. De-a lungul timpului, cântăreața și partenerul ei de viață au încercat să fie foarte discreți în ceea ce privește relația lor.

Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei
Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei[Sursa foto: Facebook]

Deși a fost cerută în căsătorie, Feli și tatăl fetiței sale încă nu au stabilit o dată a nunții.

În cadrul unui interviu oferit pentru Viva.ro, artista a dezvăluit că nu se grăbește să oficializeze relația la notar. Cu toate acestea, cântăreața știe excat ce fel de mireasă va fi.

Citeste si: Motivul pentru care Feli Donose a renunțat la școală: „La jumătatea clasei a noua! Am făcut chestia asta fără să ştie ai mei”

„Nu ne-am gândit. Eu am fost cerută de soție, dar nu ne grăbim niciunde. Mai ales în vremuri cu nisipuri mișcătoare ca cele pe care le trăim acum. Până am să mă mărit, eu o să mai lansez un album, două. (râde) Lăsând gluma la o parte, nu actul oficial mă face să iubesc mai mult. Dar probabil, când voi fi mireasă, voi fi o mireasă desculță.”, a spus Feli Donose.

Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei
Feli Donose, dezvăluiri inedite despre planurile de nuntă cu iubitul ei[Sursa foto: Facebook]

Feli nu s-a visat niciodată mireasă: „ E firesc să îți duci viața lângă partenerul tău și să uiți de rochie”

În continuare, Feli Donose recunoaște că nu a visat niciodată la rochia de mireasă, ci se gândește în schimb la ținutele pentru videoclipurile și proiectele pe care le face. 

Citeste si: Feli Donose, dezvăluiri despre clipele cumplite din copilărie! Artista a fost victima bullying-ului

„Ai fi surprinsă cât de simplu e cu mine. Nici măcar nu am rochia visurilor mele „de mireasă. Niciodată nu am visat la una. (zâmbește) Am, în schimb, în cap ținute pentru clipuri, pentru proiectele în care urmează să activez. (râde) Cu Cătălin e altfel. Când ai sentimentul că nu e decât firesc să îți duci viața lângă partenerul tău, cam uiți de rochie, nuntă și „detalii de genul ăsta”, a mai daăugat artista