Stiri mondene

Fake News despre Dorian Popa! Pe internet circulă ştirea cum că ar fi fost bătut. Ce spune artistul: „Sunt ok”

Fake News despre Dorian Popa! Pe internet circulă ştirea cum că ar fi fost bătut. Ce spune artistul: „Sunt ok”
Fake News despre Dorian Popa! Pe internet circulă ştirea cum că ar fi fost bătut. Ce spune artistul: „Sunt ok” [Sursa foto: Instagram ]
Dorian Popa a declarat în urmă cu puțin timp că circulă pe internet o veste cum că ar fi fost bătut. Ce spune despre asta?!

Dorian Popa este unul dintre cei mai în vogă vloggeri de la noi din țară în acest moment. Expansiunea sa și energia molipsitoare îi determină pe mulți să se mobilizeze și să încerce să fie cât mai veseli cu putință. Artistul este obișnuit să fie în centrul atenției și și-a pus mereu viața pe tapet în vlogurile sale și este foarte sincer cu fanii săi.

În urmă cu puțin timp, artistul a dezvăluit că a aflat că circulă pe internet vestea conform căreia ar fi fost bătut. Dorian Popa a ținut să dezmintă această veste și mai mult decât atât, spune că fotografiile folosite sunt de fapt, din vlog-ul cu operația la nas. La finalul clipului, artistul i-a rugat pe fanii săi să nu mai creadă tot ceea ce circulă în mediul online, ci să se asigure că informația este una corectă. 

Fake News despre Dorian Popa! Pe internet circulă ştirea cum că ar fi fost bătut. Ce spune artistul: „Sunt ok”
Fake News despre Dorian Popa! Pe internet circulă ştirea cum că ar fi fost bătut. Ce spune artistul: „Sunt ok”[Sursa foto: Instagram]

„Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă sunt bine că circulă o nenorocire pe Tik Tok-ul ăla forţă şi pe Youtube. Băi fraților, sunt ok, sunt imagini de la operația de la nas, le găsiți în vlogul meu, nu mai credeți toate prostiile”, a spus Dorian Popa pe Instagram. 

Dorian Popa, reacție neașteptată după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din Capitală: ”Ăsta e viitorul” 

Dorian Popa a povestit pe contul său de Instagram despre momentul în care i s-a cerut certificatul verde pentru prima dată într-un restaurant din București. Artistul spune că nu i se pare nimic ieșit din comun și că toți românii ar trebui să ia acest fapt ca pe o normalitate.  

Am oprit să mănânc ceva și oficial este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat.  Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul'  a povestit  Dorian Popa  pe Instagram.