Stiri

„Facem Școala Bine” revine cu un nou proiect! Înscrie-te și tu la concurs

„Facem Școala Bine” revine cu un nou proiect! Înscrie-te și tu la concurs
„Facem Școala Bine” revine cu un nou proiect! Înscrie-te și tu la concurs [Sursa foto: Radio Impuls ]
„Facem Școala Bine” revine cu o ediție de primăvară. Împreună vrem să facem școala bine, dar pentru asta avem nevoie și de ajutorul tău.

Radio Impuls alături de Valprest Parchet lansează o nouă campanie „Facem școala bine”. Vrem să-i facem fericiți pe micuți și să le oferim condiții mai bune de desfășurare a orelor de curs.

Care este premiul pus în joc în cadrul campaniei „Facem școala bine”

Dacă în ediția de iarnă a concursului Facem școala bine, alături de partenerul nostru am oferit mobilă nouă pentru două săli de clasă, de data aceasta premiul constă în renovarea a două săli de clasă cu parchet.

Citeste si: Clasa „Dimineața Nebună” a fost mobilată în cadrul proiectului „Facem școala bine”. Cum au reacționat copiii și învățătoarea din cadrul Liceului Tudor Ciortea?! Video

Citeste si: Clasa „Uzina de Dume” de la Școala Comana de Jos are de astăzi mobilier nou! Elevii clasei a 5-a iau pregătit o surpriză de mari proporții lui Ștefan Coroian

Mecanismul concursului este unul foarte simplu: 

Dacă știi o sală de clasă care ar avea nevoie de o mână de ajutor, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți pe adresa [email protected]  povestea unei săli de clasă care ar avea nevoie de renovare alături de trei fotografii.

Noi vom alege patru povești care vor fi postate pe contul nostru de Facebook și vor fi atribuite câte unui dj Radio Impuls, dj ce va deveni dirigintele clasei respective. Matinalii Mișu și Cosmin, Alexandra Enășoaie, Ștefan Coroian și Mihai Hînda se vor zbate pentru clasa lor pentru a aduna cât mai multe reacții pe contul nostru de Facebook. 

Primele două povești ale sălilor de clasă care vor avea cel mai mare număr de reacții în mediul online, vor primi premiul de la partenerul nostru. 

Poți consulta regulamentul concursului nostru și aici: https://www.radioimpuls.ro/regulament-oficial-concurs-facem-scoala-bine-20187019   

Prin „Facem școala bine” am mobilat două săli de clasă din Brașov

Împreună vrem să facem școala bine! În ediția de iarnă a campaniei „Facem școala bine” am mobilat sala de clasă Dimineața Nebună din cadrul liceulului de muzică Tudor Ciortea din Brașov, dar și clasa „Uzina de Dume” de la Școala Comana de Jos. 

„Facem Școala Bine” revine cu un nou proiect! Înscrie-te și tu la concurs
„Facem Școala Bine” revine cu un nou proiect! Înscrie-te și tu la concurs[Sursa foto: Radio Impuls ]

Elevii s-au bucurat de mobilierul nou și de întâlnirea cu dj-ii Radio Impuls care și-au desfășurat emisiunea din interiorul sălii de clasă.