Stiri

Există un site online de unde puteți cumpăra articole care au aparținut criminalului în serie, Jeffrey Dahmer

Există un site online de unde puteți cumpăra articole care au aparținut criminalului în serie, Jeffrey Dahmer
Jeffrey Dahmer [Sursa foto: salon]
Pentru persoanele cu o curiozitate morbidă, există un site online de unde pot achiziționa ochelarii purtați în închisoare de Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer  a devenit foarte cunoscut după apariția documentarului despre viața sa și crimele pe care le-a comis. În ciuda lucrurilor groaznice pe care le-a făcut, există un site online de unde pot fi achiziționați ochelarii care i-au aparținut. Dacă sunteți dispus să plătiți o sumă mare de bani și aveți o curiozitate morbidă, îi puteți achiziționa împreună cu alte obiecte personale ale lui Dahmer.

Citeste si: Theo Rose, dezvăluiri inedite despre relația cu Anghel Damian: ”Am foarte multe de învăţat de la el”

De pe ce site pot fi achiziționați ochelarii lui Jeffrey Dahmer?

Taylor James, care deține site-ul Cult Collectibles, cunoscut pentru adevăratele sale suvenire care au fost martore la crime, a pus în vânzare ochelarii lui Jeffrey Dahmer. Aceștia  sunt în prezent la vânzare pentru 150.000 de dolari pe site. Ochelarii includ husa originală din piele, deoarece se pare că Jeffrey Dahmer i-ar fi păstra în siguranță.

Citeste si: Maluma a postat primul videoclip romantic alături de iubita lui. Vezi aici imaginile cu cei doi!

Aceștia sunt ochelarii pe care ucigașul i-a purtat în închisoare, iar o altă pereche de ochelari ai lui Jeffrey, tocmai a fost vândută într-o vânzare privată. Deși ochelarii nu apar încă pe site, James spune că orice cumpărător interesat ar trebui să-l contacteze direct.

Există un site online de unde puteți cumpăra articole care au aparținut criminalului în serie, Jeffrey Dahmer
Ochelarii lui Jeffrey Dahmer  [Sursa foto: marca]

James a spus că a intrat în posesia ochelarilor, precum și a altor obiecte, când a fost contactat de o fostă menajeră a tatălui lui Jeffrey Dahmer, Lionel. Colecția, pe care o puteți vizualiza pe site, include note personale scrise de mână către și de la Jeffrey Dahmer, evaluările sale psihice și fotografii de familie de când era tânăr. Site-ul include, de asemenea, urna proprie a lui Dahmer, inclusiv cenușa lui, pentru doar 250.000 de dolari.

Cult Collectibles include și alte bunuri ale ucigașilor cunoscuți. Pe site, există mai multe categorii prin care să răsfoiți. De la „culte” la „împușcători în masă/școală”, James a construit o colecție profitabilă. Unele dintre articole includ cărți personale ale lui Issei Sagawa, un canibal și necrofil japonez cunoscut pentru uciderea lui Renée Hartevelt la Paris în 1981. Altele includ o scrisoare de trei pagini scrisă de liderul sectei și criminalul Charles Manson.

Există și alte obiecte care au aparținut criminalilor în serie și care pot fi achiziționate

Achiziționarea suvenirelor ucigașilor în serie nu este nimic nou. Chiar și masina lui Ted Bundy a fost scoasă la licitație după ce a fost prins. În timp ce Ted Bundy era condamnat la moarte, un șerif pe nume Lonnie Anderson a cumpărat vehiculul pentru doar 925 de dolari. După ce a crescut interesul pentru crime, șeriful a vândut-o mai târziu pentru 25.000 de dolari. Mașina se află acum la Muzeul Crimei Alcatraz East.

Citeste si: Dosar penal pentru două tinere din Piatra Neamț. Au furat dintr-un supermarket produse de 2.100 de lei ca să ducă la capăt o provocare primită pe TikTok

Există un site online de unde puteți cumpăra articole care au aparținut criminalului în serie, Jeffrey Dahmer
Jeffrey Dahmer[Sursa foto: stylecaster]

Picturile abstracte ale lui John Wayne Gacy s-au vândut până la 16.000 de dolari. Angel Resendiz, cunoscut pentru uciderea a 23 de persoane în SUA și Mexic, și-a vândut unghiile cu doar 300 de dolari.

Un element mai deranjant pe care îl puteți vedea la Muzeul Morții din Hollywood sunt paturile supraetajate ale membrilor cultului Heaven’s Gate. În aceste paturi 39 de membri ai cultului și-au luat viața în mod colectiv.