Stiri mondene

EXCLUSIV: Olivia Addams a dezvăluit cu cine vrea să colaboreze în viitor: ”Aștept cu sufletul la gură”

Olivia Addams
Olivia Addams
Olivia Addams a dezvăluit, în exclusivitate pentru Radio Impuls, cine este artistul cu care își dorește să colaboreze. Iată despre cine este vorba.

Olivia Addams, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, a reușit să fie auzită pe toate stațiile mari de radio de la noi, dar și din străinătate. Olivia Addams s-a menținut în atenția fanilor de-a lungul anilor, aducând o mulțime de proiecte interesante, precum și piese de succes care au ocupat primele poziții.

 Olivia Addams
Olivia Addams

Amintim că anul 2021 a venit cu un șir impresionant de lansări de succes pentru celebra cântăreață.

Single-ul „Stranger” a cucerit topurile din Polonia, menținându-se în fruntea lor timp de 8 săptămâni, în timp ce „Are We There ?” a ajuns până pe locul 2 în topurile radio din primele luni ale anului 2021.

Citește și: Olivia Addams și Dylan Fuentes au lansat piesa „Telepathy”

Olivia Addams, dezvăluiri în exclusivitate pentru Radio Impuls

Olivia Addams a oferit un interviu în exclusivitate pentru Radio Impuls. Artista și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri despre concerte, piese, colaborări, proiecte, dar și despre viața personală. 

1. Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Mai repede a descoperit o mama mea care mă vedea cum cânt toată ziua prin casă și a ales să mă ducă la corul Allegretto. Așa a început totul.

2. Îți mai amintești de primul tău concert? Cum te-ai simțit?

Emoții mari și totuși îmi răsuna în cap “asta ți-ai dorit toată viața, poți să o faci”. Concertele sunt partea mea preferată. Ador să rămîn după la povești cu oamenii din comunitatea mea și să avem ocazia să ne cunoaștem face to face.

3. Care sunt persoanele care te-au ajutat și îndrumat pe tot parcursul carierei tale?

Mama a fost dintotdeauna susținatorul meu numărul unu care a crezut în mine când nu o mai făceam nici eu. Apoi este Marius Dia, omul care m-a luat și m-a îndrumat spre acest vis nebun și care m-a ținut de mână la fiecare pas.

4. Care sunt cele mai mari realizări de până acum?

Cel mai frumos moment a fost când am cântat pe un stadion în Polonia cu o capacitate de 20 de mii de oameni. Mai nou am fost la European Music Awards și mi-am setat un vis ca într-o zi să ajung și eu să cânt acolo.

5. Este cineva care te inspiră pe plan muzical?

Consider că am ceva de învățat de la fiecare ok cu care mi se intersectează viața și caut să împrumut un strop de inspirație de la fiecare artist pe care-l admir sau cu care intru în contact.

6. Știm cu toții cât de greu este să apari în fața unui public numeros. Tu cum stai la capitolul emoții?

Din ce în ce mai bine! Mi-am demonstrat în multe momente că pot și că nu am de ce să-mi fac atâtea griji așa că știu că mă pot baza pe mine.

7. Care a fost cea mai frumoasă zi pe care ai trăit-o în carieră?

Greu să-mi amintesc cea mai frumoasă zi pentru că au fost foarte multe!! Dar cred că cea mai frumoasă perioadă a fost când am realizat că cu ajutorul comunității mele și a mesajelor trimise de ei către toate radiourile, am reușit să am prima mea piesa- Dumb, pe radio și în top 10. Mi-au fost alături la fiecare pas și le sunt foarte recunoscatoare.

 Olivia Addams
Olivia Addams

8. Cum arată rutina ta dinaintea unui concert?

Vocalize, multe râsete și vibe bun.

9. Ne poți povesti o întâmplare amuzantă petrecută pe scenă?

Am chemat vreo 30 de oameni din public pe scenă să cante cu mine o piesă în timp ce mie mi se șoptea în in-ear că nu aveam voie să fac asta.

10. Cum ai defini succesul ca artist?

O comunitate care te susține pe tine ca om, chiar și în perioadele mai puțin bune ca artist.

11. Au fost momente în care ai fi vrut să renunți la muzică și să îți dedici timp unei alte activități?

Am vrut să renunț de multe ori, dar îmi treceau nervii în 5 minute și îmi aminteam că asta mi-am dorit să fac toată viața.

12. Cu ce artist ai vrea să colaborezi?

Mi-aș dori foarte mult o colaborare cu Denis pe care o și aștept cu sufletul la gură.

13. Există o piesă interpretată de tine care nu ți-a plăcut inițial?

„Are we there” a fost o piesă care inițial mi-a plăcut extrem de mult și apoi mi-am luat anxietate cu ea însă rezultatul a fost ce mi-am dorit.

14. Ce i-ai sfătui pe tinerii care sunt la început de drum în domeniul muzical?

Să aibă răbdare și să nu lase pe nimeni să le calce pe vis.

15. Care sunt planurile de viitor pentru Olivia Addams?

Să muncesc cu drag și spor dar să nu uit să mă bucur în continuare de fiecare moment din călătoria asta frumoasă.

16. Un mesaj pentru publicul Radio Impuls?

Vă iubesc și vă mulțumesc că îmi sunteți alături!! Aveți grijă de voi și să fitți sănătoși! Fie ca 2023 să vă îndeplinească toate dorințele!!