Stiri mondene

EXCLUSIV: Jimmy Dub, despre cea mai importantă realizare a sa: „Este bucurie și fericire întruchipată”. VIDEO

Jimmy Dub, despre cea mai importantă realizare a sa:
Jimmy Dub, despre cea mai importantă realizare a sa: [Sursa foto: Instagram]
Jimmy Dub a dezvăluit, în exclusivitate pentru Radio Impuls, care a fost cea mai mare realizare a sa. Uite despre ce este vorba!

Pe Jimmy Dub, supranumit "J. Balvin de România", îl regăsim în toate topurile muzicale autohtone, fiind un nume consacrat în industria muzicală de la noi și nu numai. Fiecare piesă pe care o lansează ne duce cu gândul la petrecerile de pe plajă, din toiul verii. Câștigătorul premiului „Best New Artist” la Romanian Top Hits 2011 se lasă “dezbrăcat” de secrete în interviul fulger pentru Radio Impuls. 

Jimmy Dub, despre cea mai importantă realizare a sa:
Jimmy Dub, despre cea mai importantă realizare a sa:[Sursa foto: Instagram]

„Cea mai mare realizare este fetița mea Celine, care este bucurie și fericire întruchipată. Iar pe plan profesional este discul de platină pentru piesa „Ese Amor”. Cu acestă ocazie vreau să vă mulțumesc”, ne-a spus Jimmy Dub.

Citeste si: Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor. Ce schimbare estetică vrea să-și facă artistul: „Am stabilit deja operația”

Cu ce artiști consacrați vrea Jimmy Dub să colaboreze

În continuare, Jimmy Dub a recunoscut că are o listă cu artiști cu care i-ar plăcea să colaboreze. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JIMMY DUB (@jimmydub)

Citeste si: Deliric a împlinit 40 de ani! INNA i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale: „Te iubesc”

„Pe viitor îmi doresc să colaborez cu artiști internaționali, cât și români. Aș vrea să colaborez cu J. Balvin, Maluma, iar din România aș vrea cu INNA, Smiley, Connect-R și mulți alții. O să vedeți pe viitor.”, a mai adăugat Jimmy Dub.

 

Cine este Jimmy Dub

Jimmy Dub și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani. A început în lumea dansului, iar după aceea a devenit DJ. În noiembrie 2010, Jimmy Dub lansează videoclipul piesei  „Monday”, care devine un succes, fiind difuzat la toate posturile muzicale. În vara lui 2011, artistul a lansat videoclipul melodiei  „Sunglasses", alături de John Rivas. Rezultatele nu au întârziat să apară și în august 2011, Jimmy Dub este răsplătit cu premiul pentru „Best New Artist" la  Romanian Top Hits 2011.