Stiri

Evenimente Ziua Copilului 2022: Activităţi interesante 1 iunie

Evenimente Ziua Copilului 2022: Activităţi interesante 1 iunie
Evenimente Ziua Copilului 2022: Activităţi interesante de Ziua Copilului. Pe 1 iunie 2022 este sărbătorită Ziua Copilului, o zi plină de evenimente pentru cei mici.

Evenimente 1 iunie 2022: Activităţi interesante de Ziua Copilului. Încă nu te-ai hotărât ce activităţi să faci cu copilul de 1 iunie? Noi am trecut în revistă cele mai interesante evenimente care vor avea loc de Ziua Copilului.

Citeste si: Art Safari, deschis special de Ziua Copilului! Accesul este gratuit pentru copii, iar părinții beneficiază de 50% reducere

Ce evenimente au loc pe 1 iunie 2022, de Ziua Copilului

Gaşca Zurli

Gaşca Zurli nu putea să lipsească din peisaj pe 1 iunie. Cei mici sunt aşteptaţi la Arenele Romane, începând cu ora 09:00, iar concertul va începe la ora 11:00. Al doilea concert al zilei va avea loc tot la Arenele Romane, de la ora 18:00, cu acces de la ora 16:00. 84 de lei costă cel mai ieftin bilet la concertul Găştii Zurli. 

Târg de 1 iunie la Tucano Coffee Madagascar

Târgul de 1 iunie de la Tucano Coffee Madagascar se adresează nu numai copiilor, dar și adulților. Pe lângă multe cadouri simpatice, organizatorii au prgătit pentru cei mici şi jocuri, ateliere de creaţie şi concursuri. Şi adulţii cu suflet de copil vor fi răsplătiţi, cu un târg de bijuterii, decoraţiuni, cosmetice sau îmbrăcăminte.

Evenimente 1 iunie 2022: Activităţi interesante de Ziua Copilului

Creaturi ascunse

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ,,Grigore Antipa” găzduiește „Creaturi ascunse”, o expoziție temporară care te provoacă să descoperi universul fascinant al unor misterioase creaturi. Biletul pentru copil/student/pensionar este de 10 lei, în timp ce adulţii vor plăti 15 lei. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au gratuitate. 

Ursul păcălit de vulpe

Trupa Mezzetino vă invită pe data de 1 iunie, la spectacolul “Ursul păcălit de vulpe” după o poveste clasică de Ion Creangă. Piesa va avea loc la Teatrul Infinit, iar biletul costă 30 de lei.

Atelier de improvizație și bricolaj

În cadrul atelierului organizat de Teatrul Ion Creangă, copiii vor învăța cum să-și realizeze propriul set de figurine care vor prinde forma unui urs, a unei albine și a unei rațe pe care le vor mânui ulterior cu ajutorul degetelor pentru a improviza un spectacol. Atelierul se desfășoară sub îndrumarea Ioanei Ginghină, în aer liber, la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă.

1 iunie de 10 la Cineplexx

Ziua Copilului este sărbătorită la Cineplexx cu o mulţime de filme şi de piese de teatru, iar preţul biletului este doar 10 lei.

Albă ca zăpada și cei șapte pitici

Opera Naţională Bucureşti îi invită pe cei mici, dar şi pe cei mari, la balet. Spectacolul va începe la ora 11:00.

Evenimente 1 iunie 2022: Activităţi interesante de Ziua Copilului

Alte evenimente de 1 iunie 2022

- Atelier de pictat pisici pe tricouri- Cărtureşti Verona

- Sunetul Muzicii- Opera Comică pentru Copii

- Atelierul „Hai la joacă în Epoca de Piatră”- Palatul Şuţu

- Cutia cu desene și mesaje| expoziție aniversară a celor mici- Muzeul Naţional al Literaturii Române