Stiri mondene

Eneli, de la compozitoare, la artist în lumina reflectoarelor. Iată povestea cântăreței: „Mă inspiră foarte mult oamenii din jurul meu"

Eneli, de la compozitoare, la artist în lumina reflectoarelor. Iată povestea cântăreței: „Mă inspiră foarte mult oamenii din jurul meu
Eneli [Sursa foto: Instagram]
Eneli a cucerit toate topurile cu piesele ei, iar acum și-a deschis sufletul și a povestit cum și-a început cariera în muzică. Iată declarațiile artistei.

Eneli este o cântăreață la început de drum, care și-a deschis sufletul și a povestit cum a ajuns de la o compozitoare anonimă, la un artist în lumina reflectoarelor. Cântăreața a urcat pe scene mari de la noi din țară și a surprins pe toată lumea cu piesele și colaborările ei de excepție. Eneli cântă de când se știe, iar versurile profunde ale pieselor compuse de ea sunt foarte apreciate de către fani. 

Eneli, de la compozitoare, la artist în lumina reflectoarelor. Iată povestea cântăreței: „Mă inspiră foarte mult oamenii din jurul meu"
Eneli[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Eneli, o artistă cu o poveste de neratat! Cum a ajuns să fie cunoscută și să compună adevărate hituri: "Nu eram pregătită să fiu în lumina reflectoarelor"

Cum și-a început Eneli cariera în industria muzicală? 

Eneli mărturisește că vede puritate în muzică, iar acest lucru se reflectă pe deplin în versurile pieselor compuse de ea.

Îndrăgita cântăreață ajunge mereu în topurile muzicale atât naționale, cât și internaționale. În trecut artista a urcat pe scenă alături de Manuel Riva, iar acum a decis să povestească cum a ajuns în lumina reflectoarelor. 

„Eu când am început să compun, să scriu, a fost pur și simplu că trebuie, că sunt lucruri pe care trebuie să le spun și cred că este o puritate, o inocență în asta. Nu aș fi fost pregătită să fiu pusă în fața reflectoarelor și să nu conteze atât de mult muzica. Pentru mine, e suflet. Mă bucur acum că a fost așa, pentru că simt că mereu e loc de mister. Pe plan personal îmi place mult asta, că pot să mă duc să iau metroul.(...) În majoritatea cazurilor, prefer să scriu profund, mai ales dacă e vorba de balade. Sunt un adevărat observator. Mă inspiră foarte mult oamenii din jurul meu", a declarat Eneli.

Citește și: Eneli, o artistă care reușește să transmită emoții la orice pas! A dezvăluit în ce își găsește inspirația, atunci când compune piese: "Prefer să scriu lucruri profunde"

De unde se inspiră Eneli atunci când scrie o piesă nouă? 

Eneli a cucerit pe toată lumea cu emoțiile transmise în piesele ei și a dezvăluit în cadrul unei emisiuni online care este principala sa sursă de inspirație. Cântăreața recunoaște că adoră să își pună amprenta asupra melodiilor sale, așa că cele mai multe sunt inspirate din viața ei personală. 

Eneli, de la compozitoare, la artist în lumina reflectoarelor. Iată povestea cântăreței: „Mă inspiră foarte mult oamenii din jurul meu"
Eneli[Sursa foto: Instagram]

Tot timpul încerc să aduc poate o profunzime că na, iei niște cuvinte care sunt întâmplătoare și faci un text... Eu în majoritatea cazurilor prefer să scriu lucruri profunde, mai ales dacă este vorba de balade.  Mă inspiră foarte mult oamenii din jurul meu, dar chiar dacă inspirația o găsesc undeva în exterior, într-o poveste a unui prieten sau a unei prietene, într-o carte, totuși, încerc să aduc un "touch" personal", a mărturisit artista.