Stiri mondene

Emy Alupei, dezvăluiri din copilăria sa! Artista a fost victima bullying-ului: ”Profesorii și colegii râdeau de mine”

Emy Alupei, dezvăluiri dureroase din copilăria sa! Artista a fost victima bullying-ului
Emy Alupei a fost victima bullying-ului! Artista de muzică trap din România a recunoscut că a trecut prin cipe dificile în adolescență. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?!

Andreea Emilia Alupei, cunoscută sub numele de scenă Emy Alupei, este un artist consacrat în industria muzicală de la noi! Fosta concurentă de la ”Survivor România” este o persoană extrem de veselă și sensibiă, chiar dacă imaginea pe care o promovează este una ceva mai dură. În copilărie, Emy Alupei a fost victima bullying-ului, atât din partea colegilor, cât și din partea profesorilor. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor, spunând că a fost nevoită să treacă prin momente grele în adolescență.

Emy Alupei, dezvăluiri dureroase din copilăria sa! Artista a fost victima bullying-ului

”Eram un copil grăsuț! Eu am colesterol și purtam haine foarte largi, nu purtam absolut nimic mulat să nu atrag atenția asupra mea. Am încercat mereu să mă îmbrac ”urâțel” și să nu vadă nimeni. Voiam să fiu în umbră! Pentru că am colesterol, aveam un regim special și toți copiii râdeau de mine, făceau caterincă, îmi aruncau mâncarea pe geam. Aveam și un telefon pe care mi l-au spart, îmi spărgeau tot ce aveam. Profesorii îi alimentau, făceau și ei mișto și râdeau când copiii spuneau ceva răutăcios.(...) Plângeam în fiecare zi acasă!”, a spus Emy Alupei

Emy Alupei, dezvăluiri dureroase din copilăria sa! Artista a fost victima bullying-ului

Emy Alupei, despre începuturile carierei sale muzicale

Prima apariție în televiziune a vedetei a fost în 2016, la emisiunea ”X Factor”, fiind eliminată în cele din urmă în semifinale. În data de 3 iulie 2018 a publicat primul său hit muzical ”Hate”. Cântăreața de muzică trap din România a dezvăluit cum a început să cânte muzică rap. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emy Alupei (@emyalupei)

”La început cântam pop, am făcut și canto cu doamna Ozana Barabancea. Eu nu ascultam rap la vremea respectivă. M-am dus de foarte multe ori în birouri de oameni consacrați ai industriei și îmi spuneau de la 14 ani că am un timbru foarte mișto și sunt foarte talentată, dar pe ei nu îi interesau asta pentru că nu eram frumoasă ca Antonia sau Delia. Le-am zis să-mi dea o șansă, dar au fost foarte duri cu mine, iar din cauza asta am început să cânt rap și să scriu versuri la adresa lor.”, a mai adăugat artista.