Inedit

Edward Norton este rudă cu Pocahontas. A primit vestea la televizor: „Este cea de-a 12-a străbunică a ta”

actor
Edward Norton a aflat că este rudă cu Pocahontas, în emisiunea „Finding Your Roots” [Sursa foto: Captură Video, Pixabay ]
Actorul Edward Norton a aflat că este rudă cu Pocahontas, în cadrul unei emisiuni televizate.

Edward Norton a auzit încă din copilărie povești despre cum ar putea fi înrudit cu Pocahontas, fiica a șefului de trib Powhatan, care a trăit până în secolul al XVII-lea. Toate aceste povești s-au adeverit în cadrul emisiunii de istorie genealogică PBS „Finding Your Roots”, prezentată de istoricul Henry Louis Gates Jr, potrivit BBC.

Emisiunea urmărește istoria ancestrală a celebrităților, iar Edward Norton a avut parte de surpriza vieții lui.

Actorul a aflat că despre legătura sa de familie cu Pocahontas, care îi este a 12-a străbunică.

Citește și: Jeremy Renner, primul mesaj după accidentul grav suferit. S-a fotografiat pe patul de spital: „Vă trimit dragoste tuturor”

„Există dovezi pe hârtie, fără îndoială. Pocahantos este cea de-a 12-a străbunică a ta și străbunic, John Rolfe", a spus Henry Louis Gates Jrr, în cadrul emisiunii.

Pocahontas si John Rolfe s-au căsătorit pe 5 aprilie 1614 în Jamestown, Virginia. Pocahontas a murit trei ani mai târziu în Gravesend, Anglia, în timp ce Rolfe a murit în jurul anului 1622, a povestit istoricul Henry Louis Gates Jr.

actor
Actorul Edward Norton   [Sursa foto: Captura Video]

Reacția lui Edward Norton, după ce a aflat că este rudă cu Pocahontas: „Te face să realizezi ce parte mică ești” 

Vestea că Pocahontas este a 12-a străbunică a lui l-a luat prin surprindere pe actorul Edward Norton. El a mărturisit că o revelație ca asta te face să realizezi cât de mic ești în întreaga poveste umană.

„Te face să realizezi ce parte mică ești din întreaga poveste umană”, a fost reacția lui Edward Norton.

Citește și: Povestea inedită a călugărilor care s-au îndrăgostit și s-au căsătorit: „Nu știa nimic despre mine cu adevărat”

Edward Norton a mai vorbit și despre un subiect mai sensibil din trecutul familiei sale. Celebrul actor a mai aflat că familia lui a deținut sclavi, informație care l-a făcut să se simtă inconfortabil.

„Nu e confortabil să afli așa ceva. Toți ar trebui să fie inconfortabili cu genul ăsta de informații. Este o judecată la adresa istoriei acestei țări și trebuie să o înfrunte”, a fost concluzia actorului.