Stiri

Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022. Cum va afecta eclipsa de lună fiecare semn zodiacal

Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022. Cum va afecta fiecare semn zodiacal
Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022  [Sursa foto: PixaBay]
După eclipsa de soare din octombrie în Scorpionul polarizat, nu am rămas fără altă opțiune decât să facem munca intensă a umbrelor care a venit odată cu ea.

Dacă în prezent vă gândiți la modul în care eclipsa de Lună din noiembrie 2022 va afecta fiecare semn zodiacal, nu este nevoie să vă îngrijorați. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să-ți crești speranțe 

Citeste si: Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022. Ce efecte poate avea

Eclipsa de lună-sânge-lună din Taur are loc pe 8 noiembrie. Ce schimbări poate aduce din punct de vedere zodiacal

Nu numai că avem de-a face cu un Marte retrograd, ci și cu o lună de sânge transformatoare în Taur. În astrologie, eclipsele sunt catalizatori ai schimbării. Aceste schimbări se desfășoară atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv, motiv pentru care acest fenomen ceresc este atât de intimidant. La urma urmei, ele introduc schimbări care schimbă viața, care ar putea părea prea abrupte după bunul tău plac.

Influența lor spirituală este adesea una destul de perturbatoare, dar în loc să vă temeți de o necunoscută, este util să priviți aceste schimbări ca pe o intervenție divină. La urma urmei, aceste eclipse sunt tocmai cele care ne propulsează către destinul nostru, deoarece fac parte din ceva mai mare în planul divin. 

Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022. Cum va afecta fiecare semn zodiacal
Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Universul lucrează pentru tine, nu împotriva ta. În caz contrar, depinde de tine și de dacă ai curajul să să o iei de la capăt. Respingerea este protecție. Concluzia? Ești exact acolo unde trebuie să fii chiar în acest moment.

În ceea ce privește seria de eclipse Taur-Scorpion, acest dans intrigant a început în noiembrie 2021, motiv pentru care ar trebui să vă acordați un moment pentru a vă gândi cât de mult ați evoluat de la începutul acestei călătorii spirituale. Mai important, reflectați asupra temelor din jurul acestei axe fixe: viață, moarte, proprietate, schimb, securitate, intimitate, sisteme de valori și dinamica puterii. Unde prind viață aceste energii în harta ta natală? Aici ați lucrat cel mai mult, indiferent dacă vă dați seama sau nu. În plus, Scorpionul reprezintă tot ceea ce este ascuns sub suprafață; este un simbol al părților mai profunde și mai întunecate ale psihicului nostru. Atât de mult, este mai probabil să măturam aceste energii umbre sub covor, ca o modalitate de a rezista schimbărilor care trebuie să aibă loc.

Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022. Cum va afecta fiecare semn zodiacal
Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Taurul, pe de altă parte, vorbește despre definiția noastră a abundenței, stabilității și valorii de sine. Reprezintă totul, de la abilitățile noastre de a face bani până la ceea ce ne face să ne simțim în siguranță. Punctul de jumătate dintre aceste două energii este locul în care combinăm esența psihică și pătrunzătoare a Scorpionului cu dorința Taurului de stabilitate, plăcere și confort. Aveți acces la ambele vibrații – cum le valorificați puterea? Fără echilibru, ar fi doar haos.  

Vezi cum te poate afecta eclipsa în funcție de zodie: 

Berbec

A ține capul sus în perioadele semnificative de schimbare este mai ușor de spus decât de făcut, dar este important să-ți reamintești în continuare că ai ajuns până aici și ai făcut totul pe cont propriu. Te confrunți cu partea mai închisă a zonei tale de confort și sentimentul de securitate sub această eclipsă de lună. Și, deși aceste epifanii lunare sunt obligate să te surprindă cu nerăbdare, zguduie lucrurile în lumea ta pentru a te elibera de toxicitatea atașamentelor tale, a dinamicii puterii și a fixărilor relațiilor tale. Același lucru este valabil și pentru aceia dintre voi care se simt inconștient datori față de ceilalți și se luptă cu discernământul.

Taur  

Luna este eclipsată în numele tău, semnalând schimbări profunde în energia ta, personal și profesional. Planeta Marelui Trezitor este, de asemenea, supraalimentată în timpul acestei eclipse, sugerând posibilitatea de a avea loc schimbări surpriză și evenimente neașteptate care te propulsează către o lume nouă. Această metamorfoză haotică, totuși, vă va provoca probabil acordurile contractuale și parteneriatele semnificative, pentru că vă eliberați de o persoană care nu mai rezonează cu calea ta sufletească. Aceasta ar putea fi o fațadă pe care ați continuat-o de dragul relațiilor voastre... sau mai rău, pentru a menține controlul. Fi onest cu tine însuți.

Gemeni 

Toată lumea are un mod unic de a se descurca și de a se decomprima, dar sub aceste raze de eclipsă instigatoare, alergi neintentionat în umbra ta și în moduri la care nu te-ai aștepta niciodată. Datorită lui Uranus, psihicul tău este supraîncărcat, intuitiv și electric cu înțelepciune, evidențiind totul, de la partea întunecată a împrejurimilor tale de zi cu zi până la forța (forțele) motrice din spatele actelor tale de serviciu. Sigur, acest lucru se poate simți puțin inconfortabil la început, dar fiți siguri că nu puteți nega ceea ce vă este adus în atenție în acest moment. Dacă vă suprasolicitați sau poate vă fixați pe ceva care nu mai funcționează în favoarea dvs veți ști. 

Rac 

Se naște o nouă eră în sferele tale sociale, una care te va lumina, te va surprinde și te va elibera, dar trebuie să o faci în prealabil. La urma urmei, conducătorul ceresc al acestei eclipse, Venus, stă cu Soarele, Mercur și Nodul Sud în Scorpion, evidențiind partea tabu a proiectelor tale pasionale, întâlnire romantică și dorință (extremă) de a iubi și de a fi iubit. Același lucru este valabil și pentru recunoașterea din partea comunității tale și a talentelor, aptitudinilor și abilităților tale. Alții dintre voi, totuși, s-ar putea lupta cu exprimarea darurilor voastre unice cu masele, optând în schimb să rămână inhibați.

Leu 

Nu este nimic greșit în a păstra lucrurile private, dar, prin același motiv, orice se întâmplă în viața ta personală se va reflecta în cele din urmă asupra lumii tale profesionale și același lucru este valabil și pentru sentimentul tău de autoritate. Dacă faceți tot posibilul pentru a evita o rudă, o emoție și/sau o conversație de mult așteptată, acest lucru ar putea să vă influențeze reputația alături de persoana iubită. Având în vedere acest lucru, este important să reflectați la ceea ce nu mai este în concordanță atunci când vine vorba de echilibrul dintre munca și viața dvs. Fixările, emoțiile polarizante și comportamentul intruziv în unitatea familială sunt probabile, dar aici cosmosul te ajută să te eliberezi. 

Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022. Cum va afecta fiecare semn zodiacal
Eclipsa totală de lună 8 noiembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Fecioară 

Se deschid ușile percepției tale, poate în mod neașteptat. Cu toate acestea, această perspectivă și oportunitate de expansiune recent descoperite vă vor provoca mai mult ca sigur mentalitatea implicită, precum și dinamica împrejurimilor dumneavoastră imediate. Un nou sistem de credințe, o aventură antreprenorială și/sau o călătorie către auto-descoperire te-ar putea prinde cu nerăbdare, deoarece te va provoca să înfrunți totul, de la umbrele de îndoială care te țin inhibat până la dorința ta de a menține avantajul. Nodul Nord vă ghidează către acest nou început, așa că nu vă fie teamă să păstrați mintea deschisă, chiar dacă asta înseamnă financiar sau în ceea ce privește relațiile voastre.

Balanță 

Deși, în ciuda disconfortului care decurge din aceste schimbări neașteptate, este important să ne amintim că Nodul Nord vă ghidează, într-adevăr, către o nouă bază de schimb, fie că este personal sau profesional. Același lucru este valabil și pentru cei dintre voi care s-au simțit nesiguri și/sau s-au fixat pe poverile financiare; ți-ar putea fi prezentată o oportunitate incitantă pentru noi fluxuri de venit, dar s-ar putea să te oblige să renunți la îngăduință, precum și la teama de angajament în acest proces. Ceea ce prețuiești din toată inima într-un parteneriat nu mai poate fi negat.

Scorpion

Vă simțiți neglijat sau vă negați inconștient ceea ce meritați cu adevărat? Munca din umbră continuă, dar te-ai născut pentru asta. Și în timp ce adevărul despre loialitățile și atașamentele tale nu este întotdeauna cel mai ușor de acceptat, ești chemat să reflectezi la partea umbră a acestor conexiuni, precum și la definiția ta a compromisului. Același lucru este valabil și pentru fixațiile tale, obsesiile și/sau fricile din jurul altor oameni. Să presupunem că nu aveți încredere în altul; aici este locul în care cosmosul vă provoacă să vă confruntați cu ceea ce conduce de fapt acest tipar de vibrații scăzute. Cu cât ești mai dispus să înfrunți adevărul despre o situație, cu atât mai repede te vei elibera de aceasta. 

Săgetător 

Ai un secret? Cu un stellium de energii în Scorpion luminând cea de-a 12-a casă a intimității... adevărata întrebare este, cine contează? În ciuda strategiei pe care ai putea-o avea în vigoare în ceea ce privește logistica stilului tău de viață și/sau dinamica obiceiurilor tale, unele schimbări neașteptate te vor prinde cu garda neprevăzută sub aceste raze de eclipsă neașteptate. Același lucru este valabil și pentru partea umbră a mecanismelor de adaptare și a vieții din culise, fie conștient sau inconștient. Alții dintre voi ar putea evita să-și asume responsabilitatea de dragul de a păstra ceva, dar fiți siguri că ultimul lucru pe care îl aveți este „controlul”.

Capricorn 

Este cu adevărat în valoare de Keeping Up With The Jones’ să-ți compromiți fericirea și exprimarea individuală? Dacă nu este o dinamică de grup și/sau o aventură comunitară cu care nu mai rezonezi, atunci ar putea fi ceva la fel de prostesc ca o obsesie pentru rețelele sociale, spre deosebire de explorarea altor hobby-uri. Alții dintre voi ați fi putut alege calea mai provocatoare, de dragul acceptării sociale, spre deosebire de a adopta o abordare practică și de a vă urma beatitudinea. Universul vrea să-ți facă viața mai ușoară, Capricorn. În plus, nu crezi că ți-ai plătit cotizațiile? Consideră aceasta o oportunitate neașteptată de creștere.

Vărsător 

Când intri în interior și reflectezi la ceea ce te împlinește emoțional și îți aduce un sentiment înnăscut de stabilitate, care este primul lucru care îți vine în minte? Se aliniază cu calea profesională pe care ați ales să vă angajați? Poate că locuiți într-un loc aflat la distanță de locul de muncă, dar alegeți să rămâneți angajat, deși este o povară. Oricare ar fi cazul, această schimbare neașteptată din viața ta personală este tocmai ceea ce te eliberează de tradițiile învechite și de atașamentele toxice din jurul dorinței tale de autoritate și notorietate. Eliberați frica; nu există niciun motiv să fii paranoic. Urmează-ți instinctul. 

Pești 

Ceea ce te gândești în mod regulat se va manifesta în cele din urmă în realitatea ta. Acestea fiind spuse, atunci când te gândești la preocupările tale lumești și perspectivele pe termen lung, este important să fii sincer cu tine însuți cu privire la straturile umbre din jurul obiectivelor tale viitoare, ca să nu mai vorbim de lipsa de credință pe care o ai în restul lumii. La urma urmei, această eclipsă de Lună va fi așezată alături de planeta Marelui Trezitor, aducând schimbări neașteptate mediului înconjurător, dintre care unele vă pot beneficia foarte mult pe termen lung. Adică, dacă ești dispus să te aventurezi în necunoscut și să explorezi alte orizonturi, desigur. Depășește frica și fă un salt de credință.